Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вплив деяких ефірних масел на сексуальну чутливість (частина друга)

Двоє лежать на зеленій галявині

Продовження статті про ефірні масла.

М´ята
(Mentha piperita)
Масло м´яти діє в першу чергу на травну систему, стимулюючи її функціонування і прискорюючи переробку їжі. Вона ослабляє бурі метеоризму в шлунку, пригнічує відрижки, заспокоює живіт при здутті, а також надає загальну оздоровчу і освіжаючу дію на весь організм. М´ята також широко застосовується для полегшення неприємних симптомів при простудних захворюваннях і грипі. Це засіб добре допомагає і як відхаркувальне.
Терапевтичний ефект
Якщо вам подобається запах м´яти, ви можете скористатися м´ятним маслом для загострення чуттєвості і стимулювання роботи розуму. Це особливо корисно, якщо у вас позаду важкий, напружений день або легкий туман в голові через легку простуду, та і взагалі ви відчуваєте себе не зовсім у формі. М´ята допоможе вам прийти в «бойовий» стан, стати динамічним і, отже, готовим повною мірою проявити свої сексуальні можливості під час зустрічі з улюбленою людиною.

Роза
(Rosa damascena/Rosa gallica)
Складно знайти людину, яка не піддається чаклунській чарівності аромату троянди. У рівній мірі це твердження справедливе і стосовно трояндової олії. Троянда по праву вважається квіткою любові! Це давно визнаний афродізіак (засіб, що збільшує життєві сисли організму, у тому числі посилює сексуальність), і не тому, що троянда стимулює пристрасність партнерів при заняттях сексом, а через її здатність підвищувати взаємну довіру партнерів один до одного, коли серце розкривається назустріч улюбленій людині. Аромат троянди допомагає відновлювати збої в організмі, налагоджувати ритмічність роботи його органів, знімає хворобливі відчуття. Ця рослина володіє протизапальною дією і тому корисна при запаленнях або сухості шкіри. Воно також очищує печінку і в значній мірі допомагає роботі травної системи, особливо при підвищеній температурі й запальних процесах, в результаті яких можуть утворитися виразки. Роза також благотворно діє на людей з пригноблюваним станом духу, сприяє розслабленню організму, не доводячи його при цьому до загальмованого стану.
Терапевтичний ефект
Роза давно і заслужено отримала репутацію рослини, яка допомагає людям, страждаючим емоційними розладами, коли людина перестає довіряти своїм власним відчуттям і сексуальним потягам, боїться нових зустрічей із страху розчарування і болю. Роза допомагає такій людині знов відчути повною мірою аромат і красу любові.

Розмарин
(Rosmarinus officinalis)
Масло розмарину є хорошим стимулюючим, зігріваючим засобом, підвищує тонус. Воно сприяє притоку крові до всіх органів, тому фахівці рекомендують застосовувати його, якщо є необхідність підсилити кровообіг мозку. Це трапляється в тих випадках, коли у людини погана пам´ять або вона не може довго зосереджуватися на одній темі. Розмарин стимулююче діє на печінку, викликає підвищений апетит і корисне для млявих, сонливих людей з поганим кровообігом і холодними кінцівками. Проте масло розмарину протипоказане людям з високим тиском, а також тим, у кого часто буває підвищена температура і спостерігаються симптоми запальних процесів.
Терапевтичний ефект
Розмарин допомагає людям із слабким сексуальним потягом, які еротично апатичні і бояться проявляти активність. Розмарин допомагає відновити нормальний кровообіг у всьому тілі, у тому числі і в статевих органах.

Сандалове дерево
(Santalum album)
Сандалове масло особливо широко застосовується в країнах Сходу, перш за все в Індії, де воно вважається засобом, що надає заспокійливу дію на розум людини, сприяє медитації і піднесеним роздумам. Саме тому багато віруючих людей перед тим, як зробити молитву або зануритися в медитацію, змащують лоб спеціальною пастою, до складу якої входить сандалове масло. Це сприяє виникненню у людини ясніших і спокійніших думок, що особливо допомагають їй у складних або конфліктних ситуаціях.
Терапевтичний ефект
Аромат сандалового дерева сприяє виникненню у партнерів відчуття взаємної гармонії і духовної єдності. Воно допомагає й тим, хто ніяк не може позбавитися від нав´язливих неприємних думок, страхів і конфліктів навіть під час занять любов´ю. Запах сандалового дерева «охолоджує» їх голови і допомагає розслабитися, викликає відчуття спокою, перемикає їх на більш спокійні думки.

Іланг-іланг
(Cananga odorata)
Ефірне масло іланг-ілангу з солодким ароматом витягується з квітів дерева, яке росте переважно на Філіппінах, в Індонезії і на Мадагаскарі і в цих місцях високо цінується як хороший релаксант і сильний афродізіак.
Терапевтичний ефект
Фахівці радять використовувати іланг-іланг в ситуаціях сексуальної слабкості одного з партнерів, внаслідок чого у нього виникає відчуття нервозності і навіть страху. Застосування цього засобу сприяє створенню атмосфери безтурботності і появу відчуття радості. Під впливом аромату іланг-ілангу людина думає тільки про щастя, пахощі, радісне життя на островах в океані де до сексу відносяться як до прекрасного, такого, що прославляє дух дару природи.

(У статті використані матеріали з книги Карло де Паолі «Нова Кама-сутра»)

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Домашні засоби та корисні поради від мішків під очима

У попередній статті ми розглянули основні причини мішків під очима, а тепер поговоримо про те, що можна зробити в домашніх умовах, щоб боротися з цією проблемою.

Композитні басейни: Ідеальний Вибір для Вашого Двору

Плануєте встановлення басейна в своєму дворі? Розглядаєте різноманітні варіанти, але ще не вирішилися? Прийміть у розгляд композитні басейни під ключ – сучасне та практичне рішення, яке дозволить вам насолоджуватися комфортом та задоволенням протягом багатьох років. У цій статті ми розглянемо переваги композитних басейнів, процес встановлення та обладнання, а також інші корисні поради для власників басейнів.

Дитяча казка: Бяка та мішок поганих слів

В давні часи жила серед людей Бяка. Вона мала зовнішність звичайної молодої дівчини. Та на справді Бяка була казковою істотою – близькою родичкою Баби Яги та Бабая.

Ідея великодніх подаруночків: курчата з цукерками з лотків від яєць

Нам подобаються прості ідеї поробок, які можна зробити з дітьми, а святкові – ще більше! Ці милі курчата з картонних лотків від яєць допоможуть вам підняти настрій собі і близьким, підготуватися до Великодня і зайняти дітвору, яка вже змучилася сидіти вдома в чотирьох стінах. Наповніть їх цукерками і розставте по будинку або даруйте рідним і близьким у світле свято Великодня!