Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прості великодні крашанки з крапковим малюнком

Прості великодні крашанки з крапковим малюнком
 

Останні тижні перед Великоднем – ідеальний час для того, щоб захопити дітвору творчістю. Великодні поробки – це не тільки веселе і цікаве проведення часу і розвиваюче заняття для дитини. Виготовлені шедеври можуть стати прекрасними подаруночки всім рідним і близьким. Шукаєте більше ідей для великодньої творчості з дітьми? Ось ще одна, яка заслуговує уваги: крашанки з крапковим малюнком – красиві, прості, а головне, після їх виготовлення не залишиться безладу!



Далі в цій статті ми поділимося з вами неймовірно простим, та все ж, не менше ніж інші, цікавим способом декорування великодніх яєць. Перевага його в тому, що вам не знадобиться нічого особливого для фарбування яєць, а робиться це настільки просто, що навіть маленька дитина з цим впорається! Отже, вперед...

Красиві великодні яйця з крапковим малюнком

Які знадобляться матеріали для виготовлення таких крашанок:

- Варені круто яйця або заготовки у вигляді спустошеної яєчної шкаралупи;

- Маркери на масляній основі (можна і будь-які інші маркери, які використовуються для творчості і рукоділля);

- Великодні наклейки (їх можна купити в будь-якому магазині напередодні великодніх свят).

красиві великодні крашанки з дітьми

Як нанести крапковий малюнок на яйця: інструкція

Наклейте обрану пасхальну наклейку на круто зварене яйце. Виберіть колір маркера і почніть ним ставити крапки навколо наклейки. Найгустіше ставте крапки у країв наклейки (по її периметру), щоб її обрис був чітким, а далі від наклейки ставте крапки все рідше і рідше. Ці крапки можна зробити одного або декількох кольорів. Потім залиште яйце підсохнути.
красиві великодні крашанки з дітьми

Коли крпаковий малюнок висохне, відклейте наклейку. Ви можете залишити її силует (пусте незафарбоване місце, яке утворилося під нею) просто білим або також заповнити крапками – одного або різних кольорів. Однак тут краще кольору не змішувати, а комбінувати, як на картинці з тюльпаном, щоб малюнок проглядався чітко.

Готово! Це дійсно так швидко і просто, як здається!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас