Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як привітати матусю з Днем Матері

Як привітати матусю з Днем Матері
 

Цього року День Матері весь світ відзначатиме 8 травня, а значить, часу на підготовку залишилося зовсім мало. Чим же порадувати улюблену матусю, а ще бабусю, подругу і сестру, які вже встигли пізнати радість материнства або ще тільки ось-ось планують стати мамами? Давайте подумаємо разом!



Перше, що неодмінно порадує не тільки кожну маму, а й просто кожну жінку – це милий букетик квітів. Не обов'язково дарувати великий пишний букет троянд, впевнена, більшість мам будуть раді і простим тюльпанам, нарцисам або півоніям, які ось-ось розпустяться. А що на додаток?

Якщо ваша улюблена мама любить солодке, тоді доповнити презент можна улюбленим тортиком або улюбленими іншими солодощами. Якщо є час, як варіант – можна спекти тортик своїми руками і порадувати матусю улюбленою домашніми ласощами.

Безсумнівно, найкращий подарунок – це той, що приносить масу задоволення. А що приносить більше радості, ніж улюблене хобі?! Так, якщо ваша мама любить почитати у вільний час, чому б не піднести їй у подарунок набір з 3, 5 або 7 книг в тому стилі, який вона обожнює? Такий подарунок і увагу вона точно оцінить.

Те ж саме стосується і інших захоплень, наприклад, якщо матуся обожнює кулінарію, тоді пошукайте якийсь цікавий гаджет для кухні, як варіант - силконові прихватки або красиві форми для випічки.

Не забувайте, кожна мама – в першу чергу, жінка, якій теж хочеться відчувати себе красивою і коханою. То ж можна подарувати мамі сертифікат в салон краси. А якщо ваша мама – людина товариська і не любить такі речі робити сама, тоді можна скласти їй компанію і замовити спа-терапію на двох – так і час разом проведете, і поспілкуєтеся вдосталь, і відпочинете.

А ще мамі напевно хоч іноді хочеться вибиратися в світ, навіть якщо тато – затятий домосід. Так чому б не подарувати їй квитки на прекрасну постановку в театр і не скласти їй компанію?! Повірте, від такого подарунка буде в захваті практично кожна жінка.

А взагалі, в День Матері головне не подарунок, а увага і час, проведений разом. Тому, найголовніше, хоча б в цей день постарайтеся просто відкласти всі свої справи на потім і провести цей день з улюбленою матусею.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас