Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День матері 2017: коли вітати і що подарувати

День матері 2017: коли вітати і що подарувати
 

Любити, цінувати і радувати маму потрібно щодня, і міжнародний день матері, який традиційно святкується у другу неділю травня – лише відмінний додатковий привід, показати найріднішій і найкоханішій матусі, наскільки сильно її люблять і цінують її щоденну працю.

Так як в Україні день матері святкується у другу неділю травня, то в 2017 році це свято припадає на 14 травня. До свята залишилося зовсім небагато часу, але його цілком достатньо, щоб підготувати для неї, найулюбленішої і найріднішої, якийсь особливий сюрприз. Про те, як можна привітати маму, розповімо далі.

Традиційний спосіб

День матері, як і 8 березня, це лише додатковий привід сказати матусі, як сильно її люблять. Традиційно на це свято підносять квіти і цукерки, і навіть якщо ваша мама живе від вас далеко, відправити їй букет квітів – не проблема, з огляду на те, скільки сьогодні є різних онлайн сервісів з доставки букетів в будь-який куточок світу. Тільки уявіть, наскільки приємно буде для неї отримати квіти в цей день, знаючи що ви далеко.

Якщо ваша мама захоплюється садівництвом, тоді можна подарувати їй не просто квіти, а якісь особливі або її улюблені квіти для саду або дачі, або взагалі посадити дерево на її честь, яке буде рости з кожним роком, радуючи око.

Листівка, зроблена своїми руками, також може стати найкращим доповненням до квітів або навіть самостійним подарунком. Звичайно, завжди можна купити гарну листівку, але в ній не буде стільки душі, скільки в саморобній. Особливо приємно кожній мамі буде отримати листівку, зроблену крихітними руками дитини – улюбленого чада або онука.

І звичайно, не зайвим буде постаратися влаштувати для мами в цей день справжній вихідний, взявши всі турботи по дому на себе, щоб вона могла насолодитися цим днем по максимуму.

Ідеї подарунків

Якщо просто букету квітів і листівки вам здається недостатньо, тоді варто подумати про більш ґрунтовний подарунок. Що це може бути? Тут все залежить від смаків, бажань і потреб вашої мами. Для різних жінок ідеальний подарунок виглядає по-різному – хтось буде радий отримати квитки в театр і сходити ввечері на захоплюючу виставу, комусь більше сподобається відпочинок в спа-салоні або масаж всього тіла.

Придумати можна що завгодно. Наприклад, подарувати флакон улюблених парфумів, сертифікат в магазин косметики, гарну сукню, аксесуари, а можливо, кухонний комбайн, який зробить її повсякденні клопоти простішими, або навпаки можна просто влаштувати пікнік, організувати домашній концерт самодіяльності, а може просто приїхати в гості.

Щоб ви не вирішили, мама буде рада в будь-якому випадку, адже для неї, як ні для кого іншого, завжди найважливіша – ваша увага.

З Днем Матері!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас