Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зробити найкрасивіші весільні фото?

Як зробити найкрасивіші весільні фото?
 

Не всім нам пощастило бути моделями, але всі ми хочемо красиво вийти на весільних фото. Незважаючи на те, що весілля – це всього лише один день, фотографії будуть нагадувати нам про нього десятки років. Адже пам'ятаєте, як ми годинами розглядали весільні фотоальбоми батьків? Так ось, щоб ваші весільні фотографії вийшли дійсно гарними, вам потрібно не тільки виглядати чудово, але і врахувати ще кілька нюансів.



1. Виберіть фотографа, з яким вам комфортно

Ваш шеф-кухар може бути грубим, але його їжа може бути чудовою. Ваш флорист може бути нетовариським, але створювати дивовижні квіткові композиції. Вибираючи весільних підрядників, вам не обов'язково звертати увагу на їхні характери. Але весільний фотограф –виняток! Вам потрібно вибрати людину, з якою вам буде приємно і в задоволення працювати цілий день, перед якою ви зможете по-справжньому розслабитися і насолоджуватися фотосесією.

2. Влаштуйте фотосесію перед весіллям

Це може бути фотосесія в стилі love story або просто на честь заручин. Головне, що це дійсно того варте! Адже ви не тільки познайомитеся ближче зі своїм фотографом (і знову ж таки, вам буде комфортніше з ним працювати), але і сам фотограф зможе зрозуміти, як найкраще вас фотографувати. З яких ракурсів ви найкраще виходите, як вам краще посміхатися і позувати, що допомагає вам відкритися перед камерою і т.д. А ви заздалегідь зможете подивитися на роботи фотографа і оцінити безпосередню роботу з ним, а значить, дізнатися, чи підійде ця людина для вашої весільної фотосесії.

3. Виділіть час для передвесільної і весільної фотосесії

Навіть якщо ви будете збиратися на весілля окремо, нехай фотограф сфотографує кожного з вас – знайдіть на це час. Також обов'язково виділіть хоч пару годин для фотосесії під час весільної прогулянки. А ще обговоріть з фотографом, як довго він буде працювати на вашому весіллі – чи буде фотографувати прихід гостей, банкет, розрізання торту і т.д. Сюрпризів у цей день не має бути!

4. Наймайте тільки професійного фотографа

Весільна фотографія – це окреме мистецтво. Тому фотограф-любитель або людина, що спеціалізується на іншому виді фотозйомки для вашого торжества не підійде. Також у вас не буде другого шансу все перефотографувати, адже ваш особливий день буде тільки один! Професійні весільні фотографи здатні зняти найемоційніші, найяскравіші і найромантичніші моменти всього за пару секунд, і зробити гарний знімок з першого разу. Якщо ви хочете заощадити, нехай професіонал працює менше годин, але замінювати його любителем ні в якому разі не варто.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас