Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 речей, які повинні бути у кожної маленької принцеси

5 речей, які повинні бути у кожної маленької принцеси
 

Балувати своїх дітей чи ні – вирішувати кожному з батьків, але є речі, які просто зобов'язані бути у дітей. Відносити їх розряду пустощів не варто, тому як вони швидше навчать маленьке чадо цінувати себе. Сьогодні ми пропонуємо обговорити, які речі повинні бути у кожної маленької принцеси, і чому так важливо, щоб вони мали місце в дитинстві маленької дівчинки.

Плюшевий ведмідь

М'які іграшки люблять всі діти, хоча і не тільки вони, а й деякі вже дорослі дівчата. А особливо, якщо мова йде про великого плюшевого ведмедя. Чому? Ведмеді на підсвідомому рівні асоціюються з чимось великим і сильним, таким чином, плюшевий ведмідь – це просто надійний друг, який захистить вночі від бабайки, якому можна розповісти все на світі. Ця іграшка грає роль найкращого друга та надійного захисника, адже кожній маленькій дівчинці хочеться відчувати себе в безпеці, незалежно від присутності батьків. Саме тому плюшеві ведмедики користуються такою популярністю у маленьких дівчаток і дівчат старшого віку.

Лялька

Іграшки важливі для дітей не стільки для розваги, скільки для обігравання різних моделей поведінки. Чому саме лялька? З нею маленька дівчинка навчиться поводитися з молодшими, репетирує свою роль в якості матері, навчиться піклуватися, любити і доглядати, що для майбутньої жінки дуже важливо.

Дитячі прикраси і косметика

Дівчатка пізнають світ, копіюючи мамину поведінку – вони дивляться, як мама вбирається, фарбується, одягає прикраси, і роблять те ж саме. Прикраси важливі для кожної жінки – вони дарують упевненість в собі і підкреслюють красу, і маленькі дівчатка – не виняток. Дитяча косметика, в свою чергу, заощадить чимало коштів з маминої косметички, адже дівчинці в будь-якому випадку захочеться накратися, плюс – пояснить, що у кожної леді повинна бути своя косметичка і привчить з раннього віку стежити за своєю зовнішністю.

Пишна сукня

Цей наряд у кожної дівчинки асоціюється з принцесою, якою мріє бути кожна дівчинка. Навіть всього пару раз одягши таке вбрання і відчувши себе справжньою принцесою, маленька дівчинка навчиться цінувати себе і розуміти, чого вона варта. Чому це так важливо? Ну, ви ж не хочете, щоб в майбутньому вона себе відчувала не вартою чогось. Здорова самооцінка допоможе знайти хорошого партнера по життю, поважати себе і оточуючих.

Чарівна паличка

Вірити в чудеса вміють всі діти, і лише деякі дорослі. Але ж це – прекрасна якість, яка наповнює нас мріями і бажанням щось робити. Така проста річ, як чарівна паличка, нехай навіть іграшкова, може навчити вашу дочку вірити в краще, зберігаючи оптимізм, фантазувати, і слідуючи своїм мріям надалі, звичайно ж, здійснювати їх.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас