Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подорожуємо сім´єю: як забезпечити дітям комфорт в готельному номері

Подорожуємо сім´єю: як забезпечити дітям комфорт в готельному номері
 

Нарешті літо, відпустка! І на багатьох з нас чекає подорож з дітьми. Безумовно, в цьому є своя краса, але і є свої складності. Одна з них – проживання з дітьми в готельному номері, адже яким би хорошим він не був, в цих тісних чотирьох стінах дітки можуть занудьгувати або почати вередувати через відсутність домашнього комфорту, а це загрожує для батьків зіпсованими нервами.

Яку би подорож ви не обрали, скористайтеся нашими порадами – вони неодмінно стануть в нагоді.

Досвідчені батьки виділяють три найбільш важливі складові для комфортного відпочинку в готельному номері для всієї родини:

- Чистота і порядок;

- Комфорт, особливо це стосується дітей;

- Розваги – без них з дитиною взагалі нікуди!

1) Підтримуємо готельний номер в чистоті.

Так, в готельному номері місця завжди недостатньо, але постарайтеся все ж підтримувати в ньому порядок. Знайдіть місце для всіх речей, і навіть для порожніх валіз. Наша порада: візьміть складний кошик для брудної білизни або хоча б окремі пакети.

2) Заздалегідь подумайте про те, як розважати дітвору.

Особливо це буде необхідно вранці, коли батьки збирають все, наприклад, на пляж, і ввечері, коли дітки просто можуть нудьгувати в номері між вечерею і сном. Візьміть з собою в поїздку кілька іграшок – не просто м'яких, а інтерактивних. Це повинні бути невеликі портативні іграшки та ігри, що не забруднять номер, але займуть і розважать дітвору.

3) Візьміть з собою смаколики.

Ще один спосіб порадувати і відволікти дитину – це, звичайно, улюблені солодощі. Ви можете ще вдома купити їх з запасом і привезти з собою або кожен день купувати щось смачненьке на вечір. Причому, зовсім не обов'язково загодовувать дітвору шоколадом і шкідливими снеками. Якщо це літня відпустку, купуйте якомога більше всіляких фруктів і морозива!

4) Створіть діткам всі умови для сну.

Нова обстановка, невеликий номер, інше ліжко – все це може бути некомфортним для дітей, через що вони можуть погано спати. Візьміть з собою нічник, улюблений плед або м'яку іграшку, закачайте додатки зі звуками природи або улюбленою музикою, візьміть улюблені казки дитини... Загалом, постарайтеся зробити так, щоб малюку було засинати майже так само комфортно, як і вдома.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас