Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 порад, як легко, швидко і з задоволенням вивчити англійську мову

5 порад, як легко, швидко і з задоволенням вивчити англійську мову
 

Про те, наскільки сьогодні важлива англійська мова, говорити зайвий раз уже просто безглуздо. Але такий необхідний навик, як володіння мовою, з одного боку, дуже потрібен, а з іншого, деяким людям дається такою титанічною працею, що просто жах і, звичайно, просто вбиває бажання в подальшому вивчати інші мови. Щоб швидко, легко, ефективно і, головне, комфортно вивчити англійську мову, спробуйте скористатися нашими порадами.

Максимум спілкування

Одна справа – осягати іноземну мову, сидячи за партою з купою незрозумілих книжок і зошитів, і зовсім інша – в спілкуванні з живою людиною, особливо з носієм мови. Добре якщо у вас є можливість постійно спілкуватися з такою людиною вживу, але якщо немає, тоді завантажте собі спеціальний додаток, де люди з різних країн реєструються для спілкування. Така практика дозволить дуже здорово і швидко підвищити рівень розмовної мови.

Слухайте мову

Для того щоб вільно спілкуватися англійською мовою, важливо не тільки мати хороший словниковий запас, а й вміти слухати. Без регулярної практики наш мозок відвикає сприймати іноземні слова, і потік мови перетворюється просто в набір звуків. Для ефективного вивчення англійської потрібно постійно слухати англійську мову, вдумуючись в сенс слів. Для цього можна пошукати спеціальні подкасти в мережі або дивитися фільми і серіали із субтитрами.

Поповнюйте словниковий запас

Неможливо красиво говорити, якщо ваш словниковий запас обмежений парою сотень слів. Для того щоб поповнити свій словниковий запас, можна також скористатися додатком. У більшості випадків там слова розбиті по темам, завдяки чому запам'ятовуються вони набагато легше. І ще один нюанс – нові слова тут же потрібно включати в розмову, інакше ви їх дуже швидко забудете.

Спробуйте думати англійською

Привчіть свій мозок думати англійською, і тоді ви зможете з легкістю обговорювати будь-яку тему в будь-якій компанії. Що для цього робити? Читайте статті та новини англійською, слухайте англійську музику, аудіозаписи та подкасти.

Зробіть заняття для себе максимально приємними

Вивчення англійської мови не повинно бути мукою для вас, а навпаки – маленькою щоденною радістю. Як це зробити? Просто зв'яжіть своє улюблене заняття чи хобі з англійською, і тоді вчити її вам стане набагато простіше і цікавіше. Тим більше що і інформації в мережі англійською куди більше, ніж рідною мовою.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас