Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати свій весільний тортик?

Як вибрати свій весільний тортик?
 

У наш час весільні торти стали одним з центральних елементів урочистості. І нині у нас є безліч можливостей для втілення своїх ідей. Але чим більший вибір, тим складніше його зробити...

Завітавши на сайт https://pekari.co.ua/product-category/torty/, ви зможете вибирати серед великого асортименту тортиків та іншої випічки від різних талановитих кондитерів. Та побачивши таку красу і смакоту, зробити вибір на користь лише одного виробу буде дійсно складно. Тож як вибрати свій ідеальний весільний тортик – смачний і красивий, від якого всі гості залишаться в захваті?

Дизайн тортика

Вибираючи дизайн торта, подумайте про тематику і колірну гаму всього весілля. Також врахуйте пору року і час доби. Адже торт хоч і стане одним з центральних елементів свята, але він повинен вписуватися в загальну атмосферу урочистості і ідеально доповнювати її. Пошукайте в інтернеті і весільних журналах картинки тортиків, які вам подобаються, щоб кондитерові було простіше зрозуміти вас і втілити ваші ідеї в реальність. Також знайдіть хорошу кондитерську, вироби якої вам подобаються не тільки на смак, але і на вигляд.

Смак весільного торта

Більшість кондитерських можуть запропонувати величезну кількість смакових рішень для весільного торта, щоб ви могли вибрати десерт, який сподобається і вам, молодятам, і гостям. Але ми рекомендуємо не змішувати занадто багато смаків в одному торті, щоб у вас не вийшла «солянка збірна». Краще виберіть один або поєднання з двох смаків – тих, які найкращим чином підкреслюють ваш смак до життя. Також кондитер може запропонувати вам найкращі поєднання, які подобаються практично всім і кожному, можна вибрати один з цих варіантів.

Крем чи мастика

Так, багато людей більше полюбляють крем, а не мастику. Він смачніший, але якщо жарко, він може потекти або скиснути. Також крем можна забарвити тільки в ненасичені тони. Мастика ж практично позбавлена смаку, але вона може бути забарвлена в будь-який колір. Плюс, вона не тане на спеці і зберігає торт соковитим максимально довго. Та й виглядає вона бездоганно.

Декор тортика

Як прикрасити весільний торт? Живими квітами? Квітами з мастики? Шоколадними фігурками? Фігурками з масляного крему? Перевага справжніх живих квітів в тому, що вони можуть повторити композицію весільного букета нареченої на торті, але вони не їстівні. Прикраси на торті з масляного крему або шоколаду цілком їстівні і дуже навіть смачні, але на жарі можуть розтанути. Квіти з мастики не потануть і будуть їстівними, але смачними їх навряд чи назвеш.

Вартість весільного торта

Вона безпосередньо залежатиме від його розміру (ваги), а також додатково з вас візьмуть за декор. Щоб не помилитися з розміром торта, порахуйте орієнтовну кількість гостей на весіллі, потім помножте вагу порції (як правило, 150 гр) на кількість людей. Купуйте тортик з невеликим запасом, щоб його точно всім вистачило. Також врахуйте, що плата за доставку торта (якщо таку послугу надає кондитерська) також не входить в його вартість.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас