Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що вибрати в подарунок коханому чоловікові

Що вибрати в подарунок коханому чоловікові
 

Цікавий парадокс – чим довше живеш з людиною, тим, часом, складніше придумати, чим би порадувати, здивувати і що подарувати на свято. Тим більше, якщо мова йде про коханого чоловіка. Зовсім немає ідей? Ми зараз постараємося допомогти вам в цьому нелегкому питанні.



Ми, жінки, любимо ті подарунки, які викликають у нас яскраві емоції, чоловіки в цьому плані інші – вони набагато більше цінують практичні і корисні речі. І якщо хочете, щоб ваш подарунок порадував, не забувайте про те, що він зобов'язаний бути практичним.

Не важливо, у вашого чоловіка день народження або ви хочете просто порадувати його з якогось незначного приводу, а може взагалі без нього. Подарунок, пов'язаний з його хобі, завжди порадує і покаже вашу турботу і увагу. Якщо ваш чоловік захоплюється машинами, звичайно, підібрати якусь деталь досить складно, але подарувати йому нові чохли на сидіння в салон, хороший навігатор або ще якусь дрібницю, яка зробить їзду на улюбленому авто ще приємнішою, можна.

Ну, а якщо ваш чоловік захоплюється спортом, то тут ще простіше, адже завжди можна підібрати гарні рукавиці для спортзалу, порадувати новим поясом, прикольною футболкою для тренувань або навіть новою спортивною сумочкою, з якою він буде з ще більшим бажанням ходити на тренування.

Інший безпрограшний варіант – речі, які потрібні кожному чоловікові і які здатні підкреслити його статус. О, для них це завжди важливо. Що це може бути? Крутий шкіряний діловий блокнот, портмоне, ключниця, солідна ручка і т.д. Так, це дрібниці, але вони такі важливі для них, і в діловому колі спілкування на ці дрібниці дуже сильно звертають увагу.

Хочете, щоб презент викликав масу захвату, прямо як у дитини? Тоді подаруйте щось прикольне для відпочинку з друзями, і подивіться потім, як він буде хвалитися подарунком перед ними. Тут відмінним варіантом стануть класні пивні келихи, домашня пивоварня (про це мріє більшість чоловіків), сумка-холодильник та інші дрібнички. Все залежить від того, як він звик проводити час зі своїми друзями.

Не варто забувати і про те, що всі чоловіки – великі діти, і вони також люблять різні прикольні іграшки, а це – ще одна ідея для подарунка. Подаруйте коханому нічник Дарта Вейдера, підставки під пивні келихи з улюбленого серіалу, новенький геймпад або ще якусь іграшку, і захват вам буде забезпечений.

Хоча, хто, як не любляча дружина, краще знає, що порадує її чоловіка? Просто сядьте, подумайте трохи, і вам обов'язково вдасться придумати і знайти саме те, що зараз його порадує найбільше.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас