Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Антитренди 2016: що пора викинути з шафи?

Антитренди 2016: що пора викинути з шафи?
 

Не залежно від того, чи ви затята модниця, яка чітко слідує усім глянцевим порадам і постійно йде у ногу із трендами, або ж маєте менш скрупульозний погляд та відношення до слів «актуально» і «модно» - вам варто прочитати цю статтю. Адже навіть ті, хто не вважає, що модні тенденції потребують ретельного щоденного вивчення - не хочуть носити те, що стало вже мало не поганим тоном. Тож які, раніше культові речі, а зараз антитренди, пора прибрати зі своєї шафи, що стало неактуальним у 2016?



Спортивне взуття на танкетці

З появою цього виду взуття погляди модниць щодо нього були неоднозначними: хтось вважав такий винахід супер-ідеєю, яка, чомусь, досі нікому на голову не спадала, друга ж половина не розділяла захоплення тих, хто полюбив таке поєднання спортивного та елегантного. У світі високої моди кросівки на прихованій товстій підошві називають беккетами, неофіційна їх назва «снікерси». Як би там не було, сьогодні вони стали однозначним антитрендом. Стилісти наполягають, що жодної естетики в такому взутті немає і нагадують вони хіба що ортопедичні черевики, які носять люди із травмами ноги.

Облягаючі силуети

Безумовно, елегантна сукня-футляр, та сукні (блузи, спідниці) із баскою зайняли чільне місце у гардеробах модниць, адже вони роблять фігуру стрункою, підкреслюють її витонченість. Та сьогодні такі речі стають вже «вчорашнім днем», адже в тренді вільні силуети, об’ємні речі. Така тенденція, до речі, стосується не лише суконь та спідниць, облягаючи брюки сьогодні теж витісняють їх широкі варіанти, піжамні костюми. З одного боку, вузькі штани «в обліпку» є поза модою, вони не можуть одного дня стати не актуальною. Та сьогодні з модного п’єдесталу їх впевнено посувають широкі брюки: «банани», кюлоти, палаццо, брюки в піжамному стилі – ось що стало останнім писком моди.

Штани афгані і брюки з низькою посадкою

І перший і другий фасон брюк на сьогодні стали остаточним і безповоротним антитрендом. Такі моделі штанів вносять дисбаланс в жіночу фігуру, перетворюючи навіть стрункий і гармонійний силует на незрозуміло що… Ці брюки вкорочують ноги, роблять фігуру химерною, порушуючи пропорції.

Трохи про взуття

Мабуть, це вже відомо всім, та ми, про всяк випадок, ще раз нагадаємо: гламурні туфлі на екстремально високих підборах і платформі (як з нашумівшого кліпу про лабутени) – це вже не модно. Сьогодні в тренді елегантні моделі із гострими (але не видовженими) носиками. Лаконічність і простота в моді, а ось стрази, вигадливі каблуки і мільйон ремінців та футуристичних застібочок – нині стали ознакою поганого смаку.

Ну і, звісно, тільки ледачий не запам'ятав, що носити взуття з сумкою в тон немодно, нудно і нецікаво. Краще підберіть сумку, наприклад, в тон спідниці, або просто в загальній кольоровій гамі образу.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас