Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вечірній догляд за обличчям: важливі правила

Вечірній догляд за обличчям: важливі правила
 

Краса – це не лише природні дані, безумовно, це і щоденна робота над собою. Що ж стосується краси нашої шкіри – тут жодні додаткові аргументи не потрібні, адже якщо ви бажаєте, аби ваша шкіра сяяла здоров’ям – маєте дати їй правильний догляд. Причому, мова не йде про якісь складні салонні процедури захмарної вартості. Часто ми ігноруємо абсолютно прості та елементарні щоденні бюті-заходи, значення яких надзвичайно велике. Тож без проходження яких обов’язкових етапів щоденного догляду не можна вкладатися в ліжко, якщо ви хочете, аби ваша шкіра виглядала бездоганно?

Очищення і ще раз очищення!

Як часто ми недооцінюємо важливості етапу очищення у щоденному догляді. Красива шкіра починається з очищення – ця істина відома тим жінкам, які вміють правильно за собою доглядати. Тож ігноруючи вечірній демакіяж та вмивання, ви віддаляєте свою мрію про сяючу, красиву шкіру. Відносьтесь до процесу видалення макіяжу з усією ретельністю та бережністю: спершу очищайте очі, застосовуючи спеціальний засіб, потім змийте помаду і наприкінці – тональний засіб. Після цього вмийте обличчя, використовуючи засіб для очищення за типом вашої шкіри. Лише таке поетапне «вмивання» не лише зніме макіяж, а й очистить пори, підготує шкіру до наступних етапів догляду. Наносячи крем, маску, сироватку чи будь-який інший засіб на правильно очищену шкіру – ви посилюєте їх дію і можете розраховувати на максимальний результат.

«Теплий» вечірній догляд

У нас не завжди є змога робити чистку у косметолога, як і належить, кожного місяця. Проте, ви можете глибоко очистити пори і в домашніх умовах. Після демакіяжу та вмивання на кілька секунд прикладіть до обличчя чистий рушничок, змочений у гарячій воді – це розкриє пори, виведе бруд, який їх закупорює. Якщо ви виконуватимете дану процедуру регулярно – шкіра віддячить вам рівним кольором, покращиться текстура, нормалізується стан пор. Замість теплого рушничка, ви можете застосовувати класичні парові ванночки. Всі ці процедури прекрасно підготують шкіру до нанесення крему.

Зволоження

Очищення і зволоження – основа догляду за шкірою. Про очищення ми вже багато поговорили, а от щодо зволоження – його роль є не менш важливою. При відсутності належного зволоження шкіра поступово втрачатиме еластичність та пружність. Перед нанесенням зволожуючого крему, обов’язково протріть шкіру тоніком (робіть це бережно, рухаючись по масажних лініях – лініях найменшого розтягнення шкіри). Крем не наносьте безпосередньо з баночки на обличчя - перед цим зігрійте його в долонях, а потім розподіліть легкими вбиваючими рухами.

Будьте красивими!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас