Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Креативність і сміливість – головні модні аспекти

Креативність і сміливість – головні модні аспекти

Мода… Вона така швидкоплинна, нестійка і має здатність постійно змінюватися. Всі люблять красиво вдягатися, а жінки тим більше. Тому вони просто зобов’язані спостерігати за змінами у моді, постійно змінювати гардероб і удосконалювати себе у всіх напрямках. У цій статті ми розкажемо про модні тенденції в моді цього літа. Тож всім любителькам незвичайного присвячується.



Брюки і джинси

Актуальними стають брюки різних насичених кольорів. Зелений, блакитний, синій, оранжевий – вибирайте будь-який з цих кольорів і будьте в тренді. Щодо джинсів, то можете сміливо обирати джинси, прикрашені вишивками, квітами, вставками. Модними залишаються прямі укорочені «дудочки», «рванки» і скінні. Головним завданням штанів в цьому сезоні є підкреслення фігури, не завдаючи при цьому клопоту, а навпаки – вони повинні дарувати комфорт і впевненість у собі.

Топи

Так як мода на літо 2016 року – для сміливих, які люблять показати себе та красу свого тіла, топи стануть просто незамінною річчю у вашому гардеробі. Це може бути укорочена модель, що є доволі популярною. Але не слід забувати і про завищену талію. Відмінність тільки в тому, що укорочений варіант підійде для молоді, а завищена талія – для жінок старшого віку.

Сукні

Сукні завжди підкреслювали статуру жінки і привертали увагу. Влітку 2016 модними будуть сукні-футляри, а також різні літні сарафани. Їх характеризуватиме прямий силует. Довжина має бути або міні, або максі. Щодо принтів, то модними стануть геометричні фігури, квіти, смужки і квадрати. Доповнюватимуть такі сукні банти, які можуть бути вузькими, широкими, пишними та об’ємними. До того ж, актуальними будуть і сукні-«ночнушки», які є тонкими, легкими і хвилястими, а також прозорі та напівпрозорі плаття з відкритими плечима.

Повсякденна мода

Для прогулянки містом чи звичайного походу до магазину дизайнери рекомендують сукні прямої форми без обмежень у довжині. Для цього ідеально підійдуть тканини з льону, джинсу, ситцю і одяг у стилі «сафарі». В’язані моделі також не втратили своєї актуальності і, за порадами дизайнерів, їх можна доповнити спортивною атрибутикою. Сукні ніжних відтінків можуть бути з мультяшними персонажами, малюнками тварин, орнаментами.

Сумки

Модними у 2016 стануть такі види сумок: сумки через плече, сумки з бахромою, великі спортивні сумки, сучасні рюкзаки, геометричні сумки, декілька сумок одночасно, гаманці, сумки з принтами, елегантні валізи тощо.

Спідниці

Спідниці літом 2016 характеризуватимуться завищеною талією, чітко вираженим кольорами, лаконічністю характеру. Прикрашати їх будуть різноманітні квітки, трохи і етно орнаменти, без яких просто ніяк.

Тренд сезону – пряма спідниця. Вона має бути трохи нижче коліна і на ній обов’язково мають бути присутні ґудзики, які легко помітити. Її особливість полягає в тому, що таку спідницю можна поєднувати практично з будь-яким верхом і взуттям.

Окрім цього, модними є і спідниці-міні прямого крою. Вони також мають бути з високою талією. Це може бути шкіряна або замшева спідниця, які можна поєднувати навіть із ситцевими блузами. Не виходять з моди і спідниці «напівсонце». Їх використовують здебільшого для створення ніжного жіночного образу.

Взуття

Щодо цього аспекту моди, слід зазначити, що він буде винятковим і неповторним. Серед кольору переважає чорний, червоний і золотий. Це можуть бути черевики, взуття зі шнурівкою, танкетка, яка є актуальною майже завжди, туфлі з широкими підборами, туфлі з бантиками, спортивні кросівки, туфлі з елементами пір’я, бісеру, моделі з пряжкою, прозоре взуття, жіночі шпильки, брутальні ковбойські моделі тощо.

Дитячий стиль

Не слід забувати і про наших маленьких модників, адже їм потрібно ще змалечку закладати поняття про стиль та моду. Отож, що буде модним для дітей?

Креативність – ось що буде актуальним. Це і спортивний стиль, і street-style, і ретро. Щодо тканин, то перевага на боці трикотажу. Популярним стане камуфляжне забарвлення, що в свою чергу може бути будь-якого кольору, відтінку і яскравості. Звісно, присутні і чорні, сірі і чорнильні відтінки, а також бордовий, жовтий, синій, вишневий та білий. Для дівчаток виготовлятимуть одяг з різноманітним мереживом і стрічками.

Чоловіки

Сміливість – ось головний девіз чоловічої моди цього сезону. Щодо кольорів, то переважатимуть жовтий, синій, зелений. Вони мають бути яскравими. Саме такого кольору мають бути джинси і краватки. Брюки повинні бути вільного крою, а джинси навпаки – вузькі або прямі. Саме такий крій має поєднуватися з вільними сорочками або светрами. Светр в смужку, а також текстильна багатошаровість мають стати трендами сезону.

Ну ось ви і знаєте про те, як бути модними, завжди залишатися в тренді і ловити на собі захоплені погляди. Вам залишається зовсім трохи – прочитати цю статтю, посміхнутися і побігти за речами в магазин. Вдалих покупок!

За матеріалами магазину ЕТНОХАТА,
etnoxata.com.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас