Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ніжне літо 2016: чим поповнити гардероб

Ніжне літо 2016: чим поповнити гардероб
 

Кожна поважаюча себе жінка, яка хоч трохи стежить за модними новинками, знає, що головні кольори наступаючого літа – це Рожевий Кварц і Безтурботність. Такого ніжного, жіночного і вільного літа в історії моди, напевно, ще й не було. Якими обновками обзавестися і чим поповнити гардероб в цьому році, щоб бути в тренді? Модними порадами ми поділимося далі.



Скажемо відразу: головний тренд літа 2016 року – це легкість і свобода, жіночність у всіх її проявах, яка не чужа кожній представниці прекрасної статі. Хочете виглядати по-справжньому модно? Тоді знайдіть ту гармонію в собі, яка об'єднує ваше внутрішнє і зовнішнє, розкрийте свій потенціал, і ви не залишитеся непоміченою, а трендові новинки безумовно допоможуть вам в цьому.

Чим поповнити свій гардероб влітку 2016?

Підкреслити природну жіночність і ніжність допоможуть актуальні в цьому сезоні легкі хвилясті і м'які тканини, як шовк і трикотаж, в поєднанні зі шляхетним оксамитом, вельветом і мереживом. Такі наряди не для роботи? Помиляєтеся – просто підберіть речі суворо лаконічного крою, і вам вдасться поєднати непоєднуване, зробивши ваш образ одночасно діловим і жіночним.

Якщо говорити про кольорову гаму, то крім мега популярних Рожевого Кварца і Безтурботності, в цьому сезоні актуальні всі тони, властиві самій природі – синій колір моря, смарагдово-зелений колір свіжої трави і листя, а також тінистий білий відтінок. Серед принтів зверніть особливу увагу на широку смужку, яка буде актуальна для всіх речей.

Що вибирати? Безумовним хітом є довгі сукні до підлоги з легких струмуючих тканин, спідниці прямого і вільного крою, топи, подовжені піджаки і укорочені брюки із завищеною талією. На думку дизайнерів, саме в цих речах кожна жінка зможе відчути себе сексуальною, жіночною і вільною одночасно.

Легкість, свобода, жіночність, гармонія, ніжність і комфорт – ось головні вимоги, яким відповідають модні речі майбутнього літа. Звучить надихаюче, чи не так?!

Знайдіть гармонію в собі, і ваш новий образ неодмінно підкорить усіх навколо. Будьте природні!

Приємного шопінгу!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас