Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Які підгузники найкраще підійдуть вашому малюкові?

Які підгузники найкраще підійдуть вашому малюкові?
 

Вибираючи підгузники для дитини, ви можете відштовхуватися від їхньої вартості, зручності, впливу на навколишнє середовище і т.д. У підсумку ви обов'язково знайдете те, що ідеально підійде вам і вашому малюкові, але як зробити цей вибір швидше? Що врахувати при виборі дитячих підгузників, особливо, якщо ви стикаєтеся з цією проблемою вперше?

Одноразові чи багаторазові підгузки?

Одноразові підгузники, безумовно, більш практичні. Їх зручно взяти з собою і швидко змінити, викинувши старий. Крім того, вони продаються в різних розмірах, дозволяючи підібрати для малюка найкращий варіант в будь-якому віці – з самого народження і до тих пір, поки він не навчиться ходити на горщик.

Багаторазові підгузники, з іншого боку – бюджетна і набагато більш екологічна альтернатива одноразовим підгузкам. Як правило, вони оброблені спеціальним матеріалом, який легко миється. Вибираючи багаторазові підгузки, купіть їх в достатній кількості, щоб запасу вистачало хоча б на три дні.

На що звернути увагу при виборі дитячих підгузників

Розмір. Якщо ви вибираєте багаторазові підгузки, вам може здатися привабливою ідея покупки відразу великої їх кількості за хорошою ціною. Але немовлята швидко виростають зі свого розміру, тому не поспішайте і подумайте, скільки одиниць вам знадобиться на перших порах.

Тип підгузника. Сьогодні дитячі підгузники продаються у величезній різноманітності – як звичайні, так і всілякі трусики, на резинках, липучках і т.д. Залежно від віку і активності свого малюка ви зможете підібрати найкращий для нього варіант.

Екологічність. Якщо ви дбаєте про екологі., краще вибирайте багаторазові підгузки або одноразові, що издатні біологічно руйнуватися.

Купуємо дитячі підгузники: корисні поради

- Не купуйте відразу багато підгузників, якщо вперше пробуєте новий бренд. Вони можуть просто не підійти малюкові, і ви тільки викинете гроші на вітер.

- Знайшовши свій бренд і розмір, одноразові підгузники купуйте великими упаковками, щоб заощадити.

- Знайте, що розміри підгузників можуть відрізнятися від бренду до бренду – враховуйте це, якщо вирішите вибрати іншу торгову марку.

Незважаючи на величезну різноманітність, знайти ідеальні підгузники для свого малюка нескладно, якщо ви знаєте, що саме шукати.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас