Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати правильний колір лаку для нігтів: 8 корисних порад

Як вибрати правильний колір лаку для нігтів: 8 корисних порад
 

Здавалося б, що в цьому складного – вибрати красивий колір лаку для нігтів? Так, це не складно, якщо ви знаєте, на що варто звернути увагу. Правильний відтінок лаку для нігтів – це дійсно важливо, адже лак повинен не тільки добре виглядати сам по собі, а й доповнювати ваш наряд, відповідати приводу, поєднуватися з кольором вашої шкіри і навіть підходити за формою рук.



Тому наші поради будуть актуальні і для тих, хто робить манікюр вдома, купуючи все необхідне на beauty-prof.com, і для тих, хто покриває нігті в салонах. Особливо, якщо ви робите вибір на користь гелевого манікюру, який тримається досить довго.

Отже, приступимо...

Що врахувати при виборі кольору лаку для нігтів?

Відтінок шкіри. Мабуть, це найбільш важливий фактор, який вам варто враховувати, вибираючи новий лак для нігтів. У мережі ви знайдете багато корисних порад на цю тему. Але якщо говорити коротко, під бліду шкіру найкраще підійдуть темні лаки, особливо холодні відтінки; середня шкіра буде чудово поєднуватися з темно-червоними нігтиками; а з темною шкірою ви можете вибирати будь-який колір і завжди будете неперевершені.

Наряд. Деякі експерти говорять про те, що ніколи не потрібно підбирати колір лаку для нігтів під одяг, інші ж кажуть, що це необхідно. Тому тут вирішувати вам – вибирайте на свій розсуд. Ви можете вибрати колір, який підходить під наряд, але не повторює його кольори, або ж нафарбувати нігтики в тон топу, спідниці, сумочки або взуття. А можете зупинити вибір на контрастному лаку, який стане родзинкою образу.

Макіяж. Те ж правило (як для наряду) може бути застосовано і до макіяжу, так як тут експерти також розходяться в думках. Найкраще вибирати відтінок, в загальному відповідний вашому образу, але той, що не повторює кольори макіяжу, інакше ви можете виглядати досить прісно. Єдиний виняток – це коли ваша помада і нігті нафарбовані одним виразним відтінком, таке поєднання виглядає дуже ефектно.

Модні тренди. Вибираючи новий лак для нігтів, зверніть увагу і на останні модні тенденції. Які кольори зараз особливо популярні? Яким би не був відтінок вашої шкіри, серед модних зараз кольорів ви зможете підібрати свій ідеальний відтінок.

Привід. Також при виборі лаку для свого наступного манікюру ви обов'язково повинні враховувати те, який день у вас запланований. Що ви будете робити? Якщо збираєтеся на роботу, навчання, ділову зустріч, виберіть щось нейтральне. Якщо будете відпочивати, гуляти, бачитися з друзями, можете вибрати яскраві кольори і незвичайний дизайн. А якщо ви фарбуєте нігті для вечірнього виходу, зупиніть свій вибір на чомусь сміливому і зухвалому – ідеальним варіантом стане червоний, бордовий, а також металеві відтінки.

Пора року. Вона також важлива, якщо ви хочете підібрати вдалий відтінок лаку. Так, наприклад, взимку чудово виглядають темні відтінки, навесні – ніжні пастельні, влітку – яскраві і неонові, а восени – всілякі бронзові, червоні, коричневі і т.д.

Яких відтінків краще уникати?

Вибираючи новий колір лаку, ви завжди повинні знати, що вам не підходить. Наприклад, якщо у вас дуже світла шкіра, надто темний лак може вам не підійти. Або ж, якщо у вас квадратна форма нігтів, вам краще уникати занадто світлих лаків. Методом проб і помилок ви зможете дізнатися, від чого вам краще відмовитися, і вибрати новий красивий лак для своїх нігтиків буде зовсім просто!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас