Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модні джинси сезону осінь-зима 2016/2017

Модні джинси сезону осінь-зима 2016/2017
 

Джинси – універсальний одяг, без якого сьогодні неможливо обійтися. Мода мінлива, але цей елемент гардеробу актуальний завжди, незалежно від пори року. На жаль, літо добігає кінця, і пора потроху готуватися до прийдешнього осіннього сезону. Які джинси будуть в тренді цієї осені? Давайте подивимося разом.



Рвані джинси

Холодний сезон на носі, і знамениті дизайнери і топові модні будинки на своїх показах показали, що рвані джинси не тільки не втратять своєї популярності, а й стануть одним з must-have елементів гардеробу, які зобов'язані бути у кожної модниці. При цьому фасон може бути абсолютно будь-яким – від улюблених багатьма бойфрендів, до звичайної прямої класики або звужених скіні. А ось майструвати рвані джинси самостійно не рекомендується – вигляд у них буде зовсім інший.

Укорочені джинси

Ще один тренд, який плавно перекочував з літніх колекцій. Але, є і відмінності – якщо влітку на піку популярності були завужені джинси довжиною 7/8, то восени і взимку дизайнери пропонують звернути увагу на широкі і вільні моделі. Носити такі джинси найкраще зі светром, блузою з піджаком або кардіганом.

Джинси широкого крою

Справжнім хітом майбутнього сезону можна сміливо назвати джинси широкого крою, які були представлені практично в кожній колекції. Головною перевагою такого фасону джинсів є те, що вони не сховають всі достоїнства красивої жіночної фігури, а ось деякі недоліки приховають дуже легко. Особливо популярні в осінньо-зимовому сезоні широкі джинси з накладками, кишенями і іншими помітними декоративними елементами.

Класичні моделі

Джинси прямого класичного крою ніколи не вийдуть з моди, вони як палочка-виручалочка завжди виглядають чудово, забезпечуючи 100% успіх своїй власниці. До того ж, вони легко трансформуються і прекрасно поєднуються з іншими речами різних стилів. До цієї ж категорії можна віднести і джинси-труби, які також не втрачають своєї популярності, в принципі, як і завужені моделі.

Розкльошені джинси

Ще одна новинка майбутнього сезону. Тут, як то кажуть, все нове – добре забуте старе, і мода на розкльошені джинси знову повертає нас назад, в початок 2000-х років. Багато гуру моди на світових подіумах представили цікаві та оригінальні образи саме з цією моделлю, повертаючи популярність старим, давно забутим, але так гаряче улюбленим всіма, розкльошеним джинсам.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас