Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Комфортний і гарний одяг для дому – що вибрати?

Комфортний і гарний одяг для дому – що вибрати?
 

Нашим мамам було добре – в їхні часи по дому було прийнято ходити в безформних халатах, при цьому не переживаючи за свій зовнішній вигляд, а для сучасної жінки це просто неприпустимо. І тут справа навіть не в моді, а скоріше в повазі до себе. Хочете відчувати себе завжди привабливою і бажаною? Тоді пора позбутися старого аморфного халату і улюблених розтягнутих треників з футболками, в яких навіть міс всесвіт виглядатиме просто жахливо.



Якщо говорити серйозно, то нашим жінкам в цьому плані, ой, як багато чому варто повчитися у східних красунь, яких чоловіки ніколи не бачать в неохайному, старому або некрасивому одязі. Тим більше що вибір красивого домашнього одягу сьогодні дуже великий – дизайнери постійно пропонують цікаві, зручні і красиві рішення для кожної.

Як вибрати одяг для дому?

Вдома ми відпочиваємо і відновлюємо свої сили, тому кожен сантиметр нашого простору має бути максимально затишним і комфортним, щоб нічого не напружувало і не дратувало. Це ж стосується і домашнього одягу. Підбираючи наряд для дому, в першу чергу, зверніть увагу на тканину і якість пошиття виробу, в іншому випадку навіть дуже гарна сукня, яку потрібно постійно обсмикувати, вам швидко набридне, і ви знову одягнете старі розтягнуті, але такі зручні речі.

Також при виборі важливо врахувати те, чим ви зазвичай займаєтеся вдома. Прибирання, готування і інші домашні справи, від яких нікуди не дінешся, буде вкрай незручно робити у вузькому платті, тому тут важливо знайти той самий баланс, в якому вам буде комфортно займатися звичними справами, і при цьому наряд буде виглядати привабливо.

Які є варіанти?

Штани й майка з мереживом. У такому комплекті ви зможете і розслабитися після важкого робочого дня, і спокійно займатися домашніми справами, при цьому нічого не буде сковувати ваших рухів. Найкраще виглядають трикотажні штани або бриджі з зав’язочками з стрічки на талії.

Легкий халатик. Це прекрасна альтернатива звичним безформним махровим халатам. Його можна вранці накинути на ночнушку або одягти після душа ввечері. Звичайно, займатися генеральним прибиранням в такому вбранні буде не дуже зручно, але ви ж і не робите його кожен день. А ось вранці і ввечері виглядати неймовірно привабливо для свого чоловіка – це справа свята.

Трикотажна сукня сорочка. М'яка і дуже приємна на дотик трикотажна сукня стане чудовою альтернативою розтягнутим старим речам. У ній зручно як займатися звичними домашніми справами, так і приємно просто ходити по будинку.

Шортики і майка. Це ідеальний варіант для літа, в якому зручно займатися будь-якими справами, та й чоловік напевно оцінить такий грайливий комплект.

Банний халат. Якщо вам так вже подобаються банні халати, тоді він теж має право знаходиться в вашому домашньому гардеробі. Проте це повинен бути якісний халат з натуральних тканин, який добре виглядає, та й носити його варто не постійно, а лише після душу.

Дозвольте собі бути вдома елегантною, привабливою і розкішною – це допоможе вам відчувати себе сексуальною і привабливою, та й ваш чоловік напевно оцінить такі наряди.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас