Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як знайти свій стиль в одязі: поради від професійних стилістів (Частина 2)

Як знайти свій стиль в одязі: поради від професійних стилістів (Частина 2)
 

Порада 4: Враховуйте свій стиль життя

Ідеальний гардероб повинен відображати не тільки ваш світогляд і креативність, а й підходити вам за стилем життя. Подумайте, якою людиною ви хочете бути в цьому світі. Ваш стиль повинен відображати вашу особистість, але також підходити вашій роботі, стилю життя в цілому, місту, в якому ви живете, і відповідати вашим довгостроковим цілям.



Хочете кращу роботу або просування по кар'єрі? Купіть кілька стильних речей, які підходять для роботи вашої мрії, для співбесід, в яких ви виглядатимете професійно. Якщо ви хочете працювати в світі моди, поповніть гардероб унікальними трендовими речами (але не витрачайтеся сильно, так як незабаром вони все одно вийдуть з моди). Якщо ваша робоча атмосфера – проста і затишна, придбайте побільше джинсів з футболками і светрами.

Домашнє завдання: Запишіть всі ситуації, в яких ви буваєте протягом тижня: робота, вечірки, обіди з родичами, побачення або романтичні вечері, свята, тренування і т.д. Потім, коли збираєтеся в черговий раз переглянути гардероб або купити новий одяг, перегляньте цей список знову. Якщо певна річ не підходить для декількох пунктів одночасно, вона вам не потрібна. Ваше завдання – наповнити гардероб речами, які можна одягати з різних приводів, в залежності від того, з чим їх поєднувати. Наприклад, стильна футболка підійде для походу на тренування, повсякденних справ і вечірок, залежно від того, з чим ви її одягнете.

Порада 5: Ваш розмір не має значення, а впевненість в собі – дуже навіть!

Ніхто не читає, який розмір вказано на бирці з вивороту (і, чесно кажучи, нікому це й не потрібно!). Вашою метою не має бути втиснутися в одяг мінімального розміру, тому що ці цифри на бирках не додадуть вам впевненості в собі. А ось те, як ви відчуваєте себе у власній шкурі, дуже навіть має значення. Коли ви впевнені в собі, тримаєте поставу, посміхаєтеся, люди це бачать, і в цьому випадку на вас все виглядатиме добре. Тому вибирайте одяг, в якому вам комфортно, який надає впевненості!

Порада 6: Налягайте на аксесуари

Аксесуари – без сумніву, найпростіший спосіб зробити наряд завершеним і гармонійним. Доповніть джинси з білою футболкою стильним намистом, і ви будете виглядати набагато жіночніше. Сережки кафи нададуть зухвалості, а перли – вишуканості. Шарфик з цікавим принтом і низькі черевики замість звичних туфель човників внесуть в ваш образ більше індивідуальності.

Рада 7: Довіряйте своїм інстинктам і підкреслюйте свою індивідуальність

Мабуть, найбільш важливо в пошуках власного стилю – це бути самою собою. Не фокусуйтеся на розмірах або брендах, продовжуйте експериментувати з кольорами, текстурами, аксесуарами і взуттям. Вибирайте те, в чому відчуваєте себе комфортно і впевнено, що відображає ваш спосіб життя, ставлення до нього, вашу індивідуальність. Пишайтеся своїм стилем, а моду сприймайте, як спосіб самовираження!

Автор: Сальнікова Анна

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас