Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Презенти на День учителя: що подарувати улюбленому педагогу?

Презенти на День учителя: що подарувати улюбленому педагогу?
 

Всесвітній День Вчителя, який відзначають у багатьох країнах, це – день, коли педагогам говорять СПАСИБІ: за знання, за терпіння, за любов. Навіть ті, хто вже давно не учень, не студент, телефонують чи приходять до улюблених вчителів зі словами привітань та побажань. Окрім щирих слів, зазвичай, несемо учителю подарунок. Звісно, важливий не сам презент – а увага, яку кожен хоче отримати у своє професійне свято. Деякі вчителі взагалі принципово відмовляються від будь-яких подарунків окрім символічного букета чи коробки солодощів. Але ситуації бувають різні і, зазвичай, напередодні першої неділі жовтня більшість ламає голову над тим, який би презент піднести улюбленому педагогу на його професійне свято? Ми вирішили підкинути кілька ідей!

Букет: квітковий, цукерковий, фруктовий…

Як вже було сказано, найбільш універсальним і, так би мовити, «нейтральним» подарунком є букет. Навіть той педагог, який принципово не приймає жодних подарунків, від красивого букету квітів, подарованих від щирого серця, ніколи не відмовиться. Тим паче, що сьогоднішні букети вже не такі банальні, як кілька років тому. Це може бути цікава флористична композиція, оформлена оригінальним способом у тематиці свята. Також, чудовий варіант – смачні цукеркові букети, які можна оформити як самостійно, присвятивши цьому трохи часу і сил (та творчого хисту), так і замовити. Ще один доволі оригінальний варіант смачного букету – композиція із фруктів, які розміщені таким чином, що за формою нагадають справжні квіти, - гарно і смачно!

Даруйте канцелярію красиво

Канцелярія – дуже практичний подарунок до Дня Вчителя. До того ж, сучасні канцелярські вироби інколи можна назвати справжнім витвором мистецтва, отож такий подарунок не лише практичний, а й красивий. Це може бути гарний записник, особлива ручка у футлярі, або зовсім оригінальний варіант – «торт» із олівців-ручок-лінійок, коли всю, таку необхідну у навчальному процесі канцелярію, оформлюють вигадливим чином (у вигляді торта, книги, чи, знову ж таки, букета…). І тоді це вже не банальний подарунок, а такий-собі шедевр. Оригінально і практично.

Аксесуари

Також до практичних подарунків, які знадобляться кожному вчителю, можна віднести гарні аксесуари – дрібнички, які завжди потрібні, які спрощують нам життя. Наприклад, гарна папка-кейс для робочих паперів, різні чохли-футляри, настільний органайзер – гарний презент, який точно стане у нагоді.

При виборі подарунка для вчителя не намагайтесь обирати дуже дорогі, супер-ексклюзивні варіанти презенту, зокрема з розряду особистих (парфуми, прикраси…). Такий подарунок може поставити педагога у незручне становище, навіть образити його. Не намагайтеся здивувати вартістю подарунка, здивуйте краще оригінальністю, а також щирістю, з якою ви підноситимете свій презент.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас