Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Мода для пишок: як залишатися привабливою завжди

Мода для пишок: як залишатися привабливою завжди
 

Думаєте, стрункі дівчата – найпривабливіші і найсексуальніші? А ось і ні, і численні опитування сильної половини людства доводять, що жінки, які мають трохи округлі форми, викликають куди більше бажання, ніж худі. Однак ті самі пишні форми, які так приваблюють чоловіків, потрібно ще вміти правильно підкреслити, і зробити це не так просто. Адже пишна фігура потребує дуже делікатного ставлення до підбору одягу.



Де купувати?

Знайти гарний одяг для жінки з великими формами не так вже й просто – це факт. Найгірше те, що магазини, які спеціально завозять одяг для жінок з пишною фігурою, пропонують речі мішкуватого фасону. Зрозуміло, купувати такі обновки для свого гардеробу – не найкращий варіант, рівно, як і купувати одяг з фасоном для струнких панночок, тільки великих розмірів. Найкраще рішення – це або купувати обновки в фірмових магазинах, що пропонують стильні речі з трендовими фасонами спеціально для пишних красунь, або шити речі на замовлення.

Що купувати?

Для того щоб підібрати для себе речі, які красиво підкреслюють всі достоїнства фігури і приховують недоліки, потрібно для початку визначити тип фігури. Як правило, красуні з пишними формами володіють типом «яблучко», але це не обов'язково. Для цього типу найкраще підійде подовжений верх, довжиною нижче талії, що прикриває живіт, і бажано з V-подібним вирізом, який вигідно підкреслить декольте.

Низ найкраще вибирати з речей прямого крою, прекрасним варіантом стануть спідниці середньої довжини або брюки до середини ікри, при цьому вибирати варто виключно моделі з високою посадкою.

Прекрасним доповненням будь-якого способу стане кардиган, подовжений жакет або туніка в поєднанні з туфлями на підборах, які візуально пересунуть акцент зі стегон на ніжки, а також всілякі кофтинки з шалевим коміром, які звернуть увагу на гарне декольте.

А ось від чого краще відмовитися, так це від наляпистих принтів, речей в горизонтальну смужку і тісного одягу. Ідеальний варіант – це речі, акцент в яких розташований вище середньої лінії грудей і нижче лінії стегон. І ні в якому разі не забувайте про аксесуари – для створення гармонійного стильного образу вони Вам просто необхідні.

Любіть себе і будьте коханими!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас