Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

6 модних уроків, які доводиться пізнати кожній молодій мамі

6 модних уроків, які доводиться пізнати кожній молодій мамі
 

Як молода мама, ви буквально кожен день дізнаєтеся щось нове, і мода і стиль тут не виняток. Що вам рано чи пізно доведеться дізнатися, з чим змиритися, чому навчитися? Далі – поради і лайфхаки для всіх жінок, які стали матусями!



Урок #1: Одягайтеся перед самим виходом з дому

Це очевидний закон підлості – ваш малюк забруднить ваш одяг в самий останній момент, коли вже пора йти. Тому намагайтеся переодягатися тоді, коли все вже зібрано – безпосередньо перед виходом з дому.

Урок #2: Якщо сумніваєтеся в чистоті одягу, понюхайте його

Молоді мами перуть дуже багато, плюс, дітки дуже люблять грати з одягом під час прання. Якщо ви не впевнені в тому, що річ, яку ви хочете одягти, свіжа, просто понюхайте її, і ви зрозумієте, чи прали ви її нещодавно.

Урок #3: Стрейч зараз доречний як ніколи

Після пологів тіло жінки не відразу відновиться, тому стрейчеві брючки і штанці – просто маст-хев в гардеробі молодої мами. У них так зручно і комфортно, ніщо не тисне і не пережимає!

Урок #4: Складки – частина вашого нинішнього життя

Незважаючи на всі ваші зусилля, ваш одяг в цей період життя не буде ідеально випауваним. Вам доведеться змиритися з цим – найближчим часом ви завжди будете виходити з дому в злегка пом'ятому одязі.

Урок #5: Намагайтеся не прив'язуватися до речей

Крихітка не раз зіпсує вашу улюблену блузку чи ще щось з одягу, який дійсно вам подобається. Змиріться і ставтеся до цього простіше. Речі можна купити, а малюк – ваше справжнє щастя.

Урок #6: Ви не повинні завжди ретельно підбирати речі

До народження дитини ви напевно найретельнішим чином підбирали одяг, щоб він добре поєднувався і створював стильний образ. Але тепер у вас на це просто немає часу, тому, якщо ви в однакових черевиках – це вже успіх). Одягти «щось зверху, щось знизу» для молодої мами – це нормально. Проте коли у вас з'явиться час нарядитися, ви будете почувати себе справжньою модницею!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас