Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що врахувати перед покупкою іграшки на пульті управління для маленької дитини?

Що врахувати перед покупкою іграшки на пульті управління для маленької дитини?
 

Іграшка на радіоуправлінні може стати прекрасною ідеєю подарунка дитині на день народження, новорічні свята або просто так. Але і тут не можна вибрати першу-ліпшу модель. Так, вони не всі однакові. І ви, як батьки, повинні врахувати кілька факторів, перш ніж здійснювати таку недешеву покупку.



Як багато вільного простору у дитини?

Деяким радіокерованим іграшкам потрібно дійсно багато місця, щоб проявити себе на всі 100%. Іншим же багато місця не потрібно. Якщо у вас немає великого вільного простору в будинку, купувати великогабаритну іграшку або маленьку, але краще працює на відкритій місцевості, немає сенсу. Перед покупкою зверніться до консультантів і уточніть не тільки габарити іграшки (якщо купуєте її онлайн), а й те, який простір їй потрібен для маневрів.

Різні типи радіокерованих іграшок

Вибирайте таку іграшку, яка відповідатиме інтересам дитини. У сучасних магазинах можна знайти мотоцикли, спортивні машини, човни і кораблі, вертольоти, дрони і т.д. Всі вони представлені в широкому асортименті. Дізнайтеся, що подобається саме вашому малюкові, щоб цей недешевий подарунок не припадав пилом вже незабаром серед інших нецікавих іграшок.

Вікова група іграшки на радіоуправлінні

На радіокерованих іграшках завжди вказується вік дітей, яким вони підходять. Обов'язково зверніть увагу на цю позначку, а краще попросіть допомоги у досвідченого консультанта, який допоможе вибрати найкращу модель для вашої дитини. Вікові обмеження потрібні не тільки для того, щоб дитина могла впоратися з іграшкою, легко управляти нею і оцінити всі її можливості, але і для її безпеки. В іншому випадку може постраждати і іграшка (від неправильного управління), і її маленький власник.

Колекційна чи ігрова модель? Багато людей не розуміють різниці між колекційними і ігровими радіокерованими моделями. Але якщо ви купите колекційну іграшку маленькій дитині, це принесе вам чимало клопоту. Такі іграшки набагато складніші, ними непросто користуватися, та й дизайн їх розроблений швидше для колекціонування, ніж для випробування на міцність і тестування максимальних можливостей. Колекційні іграшки на радіоуправлінні передбачені для досить дорослих дітей, і навіть скоріше підходять дорослим, ніж дітям. Їм необхідний відповідний догляд, крім того, і коштують вони набагато дорожче.

Тому маленькій дитині все ж варто купувати саме ігрові моделі на радіоуправлінні, передбачені саме для її віку: такою іграшкою їй буде грати легко і цікаво, та й доглядати за нею особливо не доведеться.

Врахуйте все це перш ніж купувати радіокеровану модель свого малюка. А потім відвідайте інтернет-магазин https://daddystoys.com.ua/avtomodeli/ і оберіть найкращу іграшку на пульті управління для свого чада! Тут вас порадує великий асортимент, зручна система пошуку та досвідчені консультанти, які допоможуть вам зробити дійсно вдалий вибір.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас