Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як обставити передпокій: три основні варіанти

Як обставити передпокій: три основні варіанти
 

Облаштування інтер'єру завжди справа досить клопітка, особливо якщо робити все своїми силами. І якщо з кухнею, зазвичай, все більш-менш просто, з кімнатами трохи складніше, то обставити передпокій значно складніше, ніж інші приміщення. Справа в тому, що в наших квартирах найчастіше зустрічаються досить скромні за розміром передпокої, і вмістити в цей обмежений простір все, що потрібно – задачка дуже складна.



Дизайн передпокою – як зав'язка до книгу або фільму, формує перше враження про вас, як про господаря, і в загальному про обстановку вдома. А всім відомо, що перше враження найсильніше. Як бути: поставити тільки тумбу для взуття і все чи розмістити повноцінну шафу на шкоду дорогоцінним сантиметрам?

Фахівці виділяють 3 основні підходи в облаштуванні передпокою, які подарують вам прекрасний результат. Скористайтеся одним з них, і ви не пошкодуєте!

Модульне рішення для передпокою

Модульні меблі – це відмінний варіант для будь-якого інтер'єру. Залежно від площі і форми вашого передпокою просто виберіть окремі предмети меблів з готових наборів, які підійдуть саме вам. Головна перевага такого рішення – ви отримуєте всі необхідні предмети меблів в одному стилі і одного тону, грубо кажучи – готовий набір, який чудово доповнить інтер'єр кімнати.

Але, є і недолік. Так як модульні меблі належать до ринку економ сегменту, вироби з таких наборів, на жаль, але володіють не дуже високою якістю, оскільки виготовляються з доступних матеріалів. З іншого боку, якщо ви хочете заощадити, то ціна на такі меблі вас однозначно порадує.

Передпокій на замовлення

Сьогодні, замовити індивідуальне виготовлення шафи, комоду, тумби під взуття і інших предметів меблів, які можуть вам стати в нагоді, можна практично в будь-якій фірмі, яка займається виготовленням меблів. Звернувшись в таку компанію, на місці разом з дизайнером ви зможете розробити свій дизайн, вибрати фурнітуру, оздоблення та інші деталі. Переваги очевидні – маючи малогабаритний або нестандартний передпокій, ви отримуєте ексклюзивні меблі, які ідеально впишуться в ваш інтер'єр.

Недоліки в цьому варіанті теж є. По-перше, меблі на замовлення виготовляється досить довго, і вам доведеться запастися терпінням. По-друге, як саме виглядатимуть замовлені меблі наживо, ви дізнаєтеся тільки тоді, коли вони будуть готові, і від макета на комп'ютері вони можуть відрізнятися. Проте ви отримаєте дійсно ексклюзивні предмети меблів.

Збірний передпокій

Цей варіант підійде тим, хто ані на йоту не сумнівається в своєму смаку і у кого є достатньо багато вільного часу. Так, регулярно переглядаючи меблеві каталоги, можна обставити інтер'єр предметами меблів і аксесуарами від різних виробників і дизайнерів, вибираючи лише те, що по-вашому ідеально підійде в ваш передпокій, і поступово доповнюючи інтер'єр. Як результат – ви отримаєте по-справжньому ексклюзивний дизайнерський інтер'єр. Однак вартість таких предметів меблів може бути досить значною, та й утриматися і не переборщити з елементами вдається не всім.

Що ж, який варіант обрати – вирішувати вам, а ми бажаємо вам творчого натхнення, і нехай результат порадує вас.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас