Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати на рік Вогняного Півня? Сувеніри зі значенням

Що подарувати на рік Вогняного Півня? Сувеніри зі значенням
 

2017 рік обіцяє бути насиченим та емоційним, сповненим новизни і переламних моментів, адже покровителем його, за східним календарем, стане Півень – символ оновлення. Зміни, як зазначають астрологи, чекають усіх нас. А наполегливі, активні люди, які цілеспрямовано йдуть до своєї мети, долаючи труднощі, будуть винагороджені особливо в 2017.

Подарунки зі змістом

Що подарувати на Новий рік? Звісно, дарувати можна що завгодно, особливо якщо ви знаєте уподобання і смаки людини, якій готуєте презент. Та якщо бажаєте вразити символічним подарунком, який має особливий, зашифрований зміст… варто підготуватися завчасно.

Основні символи

Хтось вважає сувеніри не дуже вдалим подарунком, який свідчить про відсутність фантазії та небажання «заморочуватись» з приводу вибору презенту. Та якщо ви не просто вручаєте чергову статуетку, а маєте коротку історію-пояснення символу, який зашифрований у такому подарунку, - він перестає бути банальністю, а стає свідченням особливої уваги. Такий подарунок буде талісманом, який втілюватиме найкращі побажання.

Отож, які символічні подарунки можна піднести в День Нового року?

Сувеніри на щасливу і вірну любов

Побажання міцного, взаємного, вірного кохання є одними з найбільш популярних, адже так важливо для кожного з нас знайти свою половинку в цьому житті. Якщо ви бажаєте подарувати символ щасливого кохання – оберіть статуетку, де є пара: пара голубів, лебедів, дельфінів, фламінго (це найпоширеніші символи вірного кохання).

Побажання багатства

Шукаєте сувенір, який втілює побажання благополуччя і статків? Таких символів багато. Зокрема, не лише смисловим, а й дуже красивим є такий символ, як вітрильник, який наповнений монетами та купюрами. Такий кораблик прикрасить інтер’єр власника і притягне фінансове благополуччя.

Також, дуже популярним символом багатства є жаба з копійкою в пащі (східний символ). Якщо адресату подарунка близька східна тематика, для нього такий сувенір підійде якнайкраще.

Символи успіху

Хочете своїм подарунком побажати успіху? Більш вдалого вибору, ніж сувенір у вигляді підкови, не зробити. А якщо хочеться відшукати ще оригінальніший символ удачі - підійде чотирилиста конюшина (зазвичай конюшина має три листки, а коли вдається віднайти чотирилисту – це вважається знаком удачі). Також, популярним символом сили та успіху є слон. Статуетка слона, подарована з побажаннями стабільності, удачі і сили, принесе власнику успіх.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас