Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

2017 – Рік Вогняного Півня: прикрашаємо новорічну ялинку згідно правил

2017 – Рік Вогняного Півня: прикрашаємо новорічну ялинку згідно правил
 

Ялинка – основний новорічний символ. Сам вигляд святково прикрашеної зеленої красуні викликає море позитивних емоцій та асоціацій. А процес її прикрашання – цілий ритуал, адже кожного разу, одягаючи прикраси на новорічне дерево, ми ніби одягаємо нові сподівання і задуми, знову і знову очікуючи дива від казкової Новорічної ночі. До речі, в 2017 господарем року стане Вогняний Півень – імпульсивний, гордовитий, але справедливий. Хочете вгодити господарю року? – Тоді, прикрашаючи свою новорічну ялинку, слідуйте деяким правилам.

Кажуть, що як рік зустрінеш – так його й проведеш. Тож варто ретельно приготуватися до зустрічі такого символічного дня, тим паче, що покровитель цього року дуже прискіпливий і педантичний – саме такими рисами наділений Півень. Тож будемо задобрювати норовливого хазяїна Нового 2017 року.

Яскравий Новий рік

Який він, Вогняний Півень? – Яскравий, строкатий, кольоровий! Таким же повинен бути і новорічний декор в 2017. Основні кольори – червоний, пурпуровий, золотий, рудий. Поєднання червоного та золотого на фоні зелені ялинки – класичний, безпрограшний варіант у виборі кольорової гами новорічного декору, який виглядає дуже ошатно. Такі кольори є символом розкоші та багатства, а чому б не закликати у новий рік фінансове благополуччя? І навіть якщо ви прихильник мінімалізму і лаконічності у декорі – цього року варто поступитись своїми принципами і прикрасити головний новорічний символ максимально яскраво та строкато – Півню це сподобається ;).

Обирайте яскраві, фактурні кулі для прикрашання ялинки, також, можна придбати ялинкові прикраси у «курячій» тематиці: декоративні півники, курочку, курчата будуть дуже доречними на новорічній ялинці цього річ.

Саму ялиночку варто встановити на почесному місці, щоби вона була помітною з будь-якого кутка кімнати. А обираючи святкове деревце (не залежно від того, купуєте ви живу ялинку, або ж штучну) – віддавайте перевагу пишним, красивим, стійким ялиночкам, уникаючи похилих, облізлих, таких, які завалюються на бік. Адже якщо ялиночка стійка і пишна – то і рік буде стабільним і успішним!

Окрім ялинкових прикрас, гірлянд та мішури, новорічну ялинку можна прикрасити …паперовими купюрами. Розмістіть кілька купюр (бажано високим номіналом) на новорічному деревці – це принесе благополуччя і достаток. Також, давнім символом достатку є пшеничні колоски – покладіть їх під ялинкою, господарю 2017 року сподобається такий подарунок!

І пам’ятайте, прикрашання новорічної ялинки, як і саме свято Нового року, можна вважати просто приємною розвагою, але вклавши особливий зміст в будь-яку річ чи дію – ми робимо їх особливими і навіть магічними! Тож зустрічайте Новий 2017 рік лише з позитивними емоціями та найкращими очікуваннями і нехай всі мрії та задуми здійснюються!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас