Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї бюджетних новорічних подарунків

Ідеї бюджетних новорічних подарунків
 

Витратити всю свою зарплату і новорічну премію виключно на подарунки близьким, колегам і друзям безумовно не входило у ваші плани, проте ціни в супермаркетах і на ринках іноді просто вражають. Як не розоритися на новорічних подарунках і привітати всіх?

Подарунки друзям

Не варто витрачати на подарунки цілий статок – цього ніхто не оцінить по достоїнству, тим більше що і астрологи в цьому році рекомендують обійтися більш простими, але практичними речами. Наприклад, другу чи подрузі відмінним подарунком може стати чохол для смартфона, планшета або улюбленої електронної книги, нові навушники з чудовим звуком, термокружка... Або взагалі можна домовитися з друзями в цьому році обійтися чисто символічними сувенірними презентами з серії кухлів, флешок, свічок, мила ручної роботи або просто солодощами.

Подарунки колегам

Якщо купити кожному колезі по окремому подарунку, тоді і однієї зарплати може не вистачити. Пропонуємо підійти до цього питання творчо і запропонувати колегам, замість дрібних презентів один одному, скинутися і зробити подарунок собі самим, наприклад, купивши на цю суму довгоочікувану мікрохвильовку, кавоварку, чайник, новий сервіз або іншу річ, яка зробить ваше перебування на роботі приємнішим, а атмосферу в кабінеті трохи затишнішою.

Подарунки батькам

Розуміючи всю складність економічної ситуації в країні, напевно батьки вже неодноразово встигли заявити про щось на зразок, що їм подарунків зовсім не треба дарувати в цьому році, нібито головне – увага, і їм цього вистачить, або взагалі, що вони вже немолоді і їм уже нічого не потрібно. Так ось, яким би важким не було ваше фінансове становище, не залишайте батьків без уваги, підберіть щось просте, але затишне і корисне в будинок, і вони неодмінно оцінять ваш презент. Наприклад, можна підібрати гарну святкову скатертину, серветки і кільця для сервірування, постільні приналежності або навіть невеликий настінний світильник, який після самі і встановите, щоб можна було перед сном почитати книгу. Або взагалі можна зробити альбом з фотографіями, яких вони раніше не бачили – варіантів море, і вам напевно видніше, чому зрадіють ваші батьки.

Подарунки дітям

Ніколи не даруйте дітям корисні подарунки з серії речей, навчальних книг, програм тощо, якщо звичайно дитина вас сама не попросить. Всі необхідні речі і так рано чи пізно будуть куплені. Подарунок повинен нести радість, а значить, прекрасним варіантом стануть всілякі іграшки та аксесуари до них для малюків, підліткам же можна подарувати щось із гаджетів, якщо дозволяють кошти, або аксесуарів до них.

Подарунки дружині

Досвідчені чоловіки також знають, що жінці не варто дарувати нічого, пов'язаного з домашніми клопотами або щось, що хоч якось натякає на її недосконалість. Що ж тоді дарувати? Ідеальний варіант – це те, що змусить її відчути себе бажаною і привабливою. Це можуть бути прикраси і аксесуари, які підкреслять її красу, парфумерія, але тільки якщо ви впевнені, що знаєте її смак, ну або скажемо нижню білизну і одяг для сну. До того ж, можна здивувати, склавши індивідуальний солодкий подарунок з її улюблених солодощів.

Подарунок чоловікові

Ніколи не варто скупитися на подарунок коханому чоловікові, але й витрачати на нього левову частину своєї зарплати – теж перебір. Найкращий варіант – проявити увагу і турботу, подарувати щось, пов'язане з його захопленням: рибальські снасті, спінінг, набір викруток, спальний мішок, ящик для інструментів, ліхтарик, зручний рюкзак і т.д. Або підібрати щось з більш універсальних варіантів, як парфум, портмоне, візитниця, сумка, шкіряний блокнот, пір'яна ручка та інше, тут вже вам має бути видніше.

Щасливого Нового року!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас