Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

4 додаткових способи використовувати куплену радіоняню

4 додаткових способи використовувати куплену радіоняню
 

Багато молодих батьків купують радіо- або відеоняню, щоб стежити за малюком, коли він знаходиться в іншій кімнаті. Цей маленький, але неймовірно корисний шматочок електроніки здатний забезпечити безпеку маленької дитини. Але що робити, коли чадо підросте? Сховати радіоняню на дальню полицю? Викинути? Ні в якому разі, вона ще може вам послужити! Наші 4 ідеї підкажуть, як ви можете використовувати цей гаджет, коли малюкові він вже не потрібен.

Ідея 1: Слідкуйте за допомогою радіоняні за домашнім вихованцем

Іноді тваринам потрібен ще більш ретельний нагляд, ніж дітям. Розташувавши радіо- або відеоняню, ви зможете стежити за тим, щоб чотириногі друзі не порушували порядок, поки ви занадто зайняті своїми справами.

Ідея 2: Співайте дитині перед сном

Багато радіонянь оснащені функцією рації, завдяки чому ви можете не тільки чути, що відбувається в кімнаті малюка, але і спілкуватися з ним. Голос батьків – найзаспокійливіша річ у світі для малечі. То ж, якщо вам потрібно заспокоїти малюка, ви можете зробити це, не виходячи зі своєї кімнати, заспівавши йому колискову або будь-яку іншу улюблену пісеньку.

Ідея 3: Використовуйте радіоняню як рацію

Якщо у вас великий будинок, вам не обов'язково голосно кричати, щоб покликати когось з домочадців. Залиште два пристрої в різних куточках будинку і спілкуйтеся як по рації.

Ідея 4: Використовуйте радіоняню для відеоспостереження

Якщо у вас не просто радіоняня, а відео гаджет з можливістю підключення до додатка на смартфоні, цей пристрій може послужити вам в якості камери відеоспостереження за будинком, коли ви на роботі або у від'їзді. У будь-який момент за допомогою свого смартфону ви зможете бачити, що відбувається в будинку – чи не накоїли чого домашні вихованці або діти, чи не затопили сусіди, чи не трапилася пожежа або злом...

То ж, як бачите, радіоняня варта того, щоб її придбати, навіть якщо малюкові вона буде потрібна зовсім недовго!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас