Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модні тренди в інтер´єрі 2017

Модні тренди в інтер´єрі 2017
 

Чи збираєтеся ви робити капітальний ремонт в цьому році, чи просто злегка освіжити інтер'єр, вам напевно буде цікаво, що модно в цьогоріч. Саме в 2017 дизайнери вирішили відійти від багатьох останніх трендів в дизайні інтер'єру і буквально перевернути інтер'єрну моду з ніг на голову. Про те, що увійде в моду з цього року, читайте далі.

Що тепер в моді – інтер'єрні тренди 2017

Ліжка з м'яким узголів'ям

У 2017 році найбільші модні зміни торкнулися саме ліжок. На зміну мінімалістичним дерев'яним ліжкам приходять затишні і розкішні ліжка з м'яким узголів'ям – саме їм дизайнери рекомендують віддавати перевагу. Такі меблі відразу ж перетворять вашу спальню, і створять в ній атмосферу шику і розкоші.

Відтінки дорогоцінних каменів і металів

Настільки модні в останні кілька років пастельні кольори в цьому році замінять відтінки дорогоцінних каменів і металів. Металік, кварц, люцит і опал привнесуть іскорку в ваш інтер'єр, а прозорі і напівпрозорі тканини, струмуючий атлас і матеріали, що повністю просвіщаються, зроблять обстановку легкою та романтичною.

Ескапізм

В наш час, коли цифрові технології оточують нас буквально завжди і всюди, дизайнери пропонують облаштувати затишний куточок в будинку без величезних екранів телевізорів, без комп'ютерів і планшетів. Звичайно ж, повністю захистити себе від цифрових пристроїв не вийде, але виділити хоча б одну кімнату або куточок для відпочинку від них – прекрасна ідея. При облаштуванні свого «куточка» використовуйте максимально затишні м'які меблі (глибокі дивани та крісла з текстильною оббивкою), вовняні килими, пледи, подушки...

Коркове покриття

Так, коркове покриття знову повертається в моду. Воно не тільки виглядає стильно завдяки своїй текстурі і дарує приміщенню відчуття тепла і затишку, але і володіє звукоізоляційними властивостями. З коркового покриття можуть бути виготовлені окремі деталі інтер'єру, частково оброблені меблі, а також ним може бути покрита вся стіна, наприклад, в домашньому офісі або її частина, куди ви зможете кріпити кнопками свої замітки.

Цегла

«Теплі» матеріали, такі як плитка під цеглу, замінять популярну зараз білу обробку стін. Йдеться про імітацію тої самої рудої матової цегли, яка буде доречною в будь-якому будинку. Головне правило – щоб цегла виглядала максимально природно і акуратно, була матовою, а не глянцевою.

Темно-зелений колір

Темний зелений тепер стане одним з основних темних кольорів в інтер'єрі, синій же втрачає свою актуальність. Темно-зелені стіни будуть чудово поєднуватися з рудими меблями і хутром в інтер'єрі, мідними лампами і лляним домашнім текстилем. Якщо ж використовувати темний зелений як додатковий колір, то такі подушки, крісла та інші деталі привнесуть в інтер'єр фарб природи, насиченості, глибини і затишку.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас