Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Медовий бальзам для волосся від інтернет-магазину «Добре Мило»

Медовий бальзам для волосся від інтернет-магазину «Добре Мило»

Що потрібно волоссю для неперевершеного зовнішнього вигляду і самопочуття? Звичайно ж, правильний догляд і живлення. Частина вітамінів і необхідних речовин наше волосся отримує з продуктів, які ми вживаємо, однак, як правило, цього недостатньо, і йому необхідно додаткове харчування. З цим завданням відмінно справляються маски і бальзами для волосся, які підживлюють наше волосся необхідними речовинами.

Само собою зрозуміло, що не всі сучасні бальзами для волосся однаково хороші, та й самі ви напевно помічали, як після використання одного волосся починає швидко масніти, а після другого – начебто і розчісується краще, але почувається явно не найкращим чином. Для того щоб волосся отримувало таке необхідне додаткове живлення і після миття виглядало здоровим і наповненим силою і енергією, кожен день під час миття голови краще використовувати натуральні бальзами на основі рослинних олій – вони дійсно допоможуть відновити пошкоджене волосся і подарують йому блиск і сяйво.

Ще один чудодійний компонент – мед. Це унікальний продукт, багатий вітамінами, мінералами і поживними речовинами. У світі немає жодної іншого речовини, яка хоча б приблизно за своїми властивостями і цінністю нагадувала мед. Саме тому існує величезна різноманітність рецептів медових масок для обличчя та волосся, а дієтологи його рекомендують вживати щодня хоча б по 1 столовій ложці. Бальзам для волосся на основі меду – це унікальний засіб, який допоможе відновити структуру пошкодженого волосся, позбавити посічених кінчиків і повернути волоссю природну силу і блиск.

медовий бальзам для волосся З усіх продуктів, які я колись пробувала, натуральний медовий бальзам від інтернет-магазину «Добре Мило» змусив мене буквально закохатися в цей приголомшливий засіб з першого разу. Він дійсно унікальний, так як повністю натуральний, завдяки чому волосся після миття не просто м'яке, але і дійсно більш живе. У чому секрет цього бальзаму?

Все просто, як я вже говорила: мед – унікальна за структурою і складом речовина – живить шкіру голови, цибулини і волосся по всій довжині, насичуючи його необхідними вітамінами. Окрім меду, бальзам містить квітковий пилок, який забарвлює бальзам в жовтуватий колір і допомагає повернути життєву силу. Бальзам не містить агресивних консервантів, таких шкідливих для нашого волосся.

Строк придатності бальзаму складає 3-5 місяців, але в літній зспекотий сезон, його рекомендується тримати в холодильнику. Для економного використання засіб можна наносити лише на кінчики, щоб корені волосся дихали, а волосся не обтяжувалось і не перезволожувалось. Використоввати 1-2 рази на тиждень.

Так як бальзам складається з абсолютно натуральних і екологічно чистих продуктів, він підходить абсолютно для всіх типів волосся.

медовий бальзам для волосся

До того ж, якщо використовувати медовий бальзам в парі з твердим натуральним шампунем, то вже після першого миття ви просто не впізнаєте своє волосся, а при регулярному вживанні всього через пару тижнів ваше волосся засяє здоров'ям, силою і енергією, зачаровуючи своїм виглядом. Спробуйте, і ви не пошкодуєте, а ваше волосся радуватиме вас своєю красою кожен день!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас