Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати ідеальний букет для неї на День Валентина

Як вибрати ідеальний букет для неї на День Валентина
 

День святого Валентина – одне з тих свят, коли чоловіки просто губляться в пошуках ідеального подарунка і букета для улюблених жінок. І навіть якщо подарунком можна знехтувати, то на квіти в цей день чекає кожна представниця прекрасної статі від свого чоловіка. Як же зробити правильний вибір? Вам на допомогу, дорогі чоловіки, ми пропонуємо поради професійних флористів.

Відійдіть від заїжджених стандартних рішень. Якщо тільки ваша жінка не затята прихильниця класичних червоних троянд і тільки їх, спробуйте відмовитися від такого букета і проявити фантазію. Те ж стосується і рожевих троянд, і червоних і рожевих тюльпанів, але в меншій мірі. Ви ж самі розумієте, що замовляються ці троянди за пару тижнів до свята, і добре, якщо ці квіти простоять у вазі хоча б пару днів. Набагато ж краще буде, якщо ви відійдете від цього стандартного шаблону і оберете менш традиційні, але свіжі квіти – і свіжість букета, і те, що ви проявили фантазію і приділили вибору букета більше часу і уваги, неодмінно сподобається вашій другій половинці.

Не переживайте, якщо ви не знаєте її улюблені квіти. Деякі чоловіки мало не починають панікувати, коли розуміють, що не знають її улюблених квітів. Але цілком може бути, що у неї кілька улюблених квітів або взагалі немає таких. Набагато важливіше подумати про жінку, описати її флористу: її будинок оформлений в сучасному чи вінтажному стилі, чи носить вона різнокольорове вбрання, чи любить природу, який у неї характер і т.д. Всі ці питання допоможуть флористу визначити тип особистості і скласти відповідну квіткову композицію.

Щоб підібрати букет за ароматом, згадайте про її парфум. Деякі жінки люблять ароматні букети, інші ж від них можуть відчувати головний біль. Виходячи з її парфуму, ви можете визначити, чи подобаються їй квіткові аромати, чи можливо, вона полюбляє щось більш пікантне і пряне, тоді в букетик можна додати гілочку розмарину, м'яти, материнку, лавровий лист і т.д. А можливо вона не любить яскраво виражених ароматів?

Замовляйте букет заздалегідь. У День Закоханих всі купують квіти, і щоб не переплачувати за несвіжий букет, замовте його хоча б за день до свята.

Вкладіть в букет картку або листівку. Так, буває дуже складно придумати, що написати. Але постарайтеся підготуватися, адже квіти з парою ніжних слів від вас порадують одержувачку набагато сильніше.

Зробити неймовірно приємний сюрприз коханій жінці вам із задоволенням допоможе інтернет-магазин квітів BuketLand, що пропонує доставку найсвіжіших і неймовірно красивих букетів в режимі 24/7. Просто загляньте на сайт buketland.com.ua, виберіть вподобану композицію, і захопленю вашої другої половинки не буде меж!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас