Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Мультиварки Moulinex: смачно і корисно, як з справжній печі!

Мультиварки Moulinex: смачно і корисно, як з справжній печі!
 

Цікаво, що страви, приготовані в печі, набагато смачніші, ніж зварені або тушковані на звичайних плитах і в духовках. Чому? Особлива технологія готування в традиційній печі забезпечує рівномірний розподіл тепла, що дозволяє всім продуктам прогріватися однаково з усіх сторін. Чи може сучасна кухонна техніка повторити цей ефект?

Приготувати, як в печі, можна і в звичайнісінькій квартирі, якщо у вас є інноваційна мультиварка від Moulinex зі сферичною чашею серії МК812 або МК805. Що особливого в цих моделях мультиварок, і як вони створюють ефект приготування як в традиційній печі? Головний секрет – товстостінна чаша унікальної сферичної форми. Вона забезпечує кругову циркуляцію тепла, завдяки чому теплова обробка інгредієнтів відбувається рівномірно з усіх боків. Такий тип нагріву дає мультиваркам від Moulinex ще одну перевагу: він дозволяє з високою точністю автоматично витримувати задану температуру

Одна за всіх

Багатофункціональна мультиварка MK812 може готувати будь-які продукти в різних режимах. Вона замінить на кухні багато іншої техніки і звільнить місце. З одною тільки Moulinex МК812 у вас з'являться: хлібопічка, пароварка, йогуртниця, сковорода і ще одна суперкаструля. 2,5-міліметрова чаша з антипригарним покриттям забезпечить захист від пригорання при готуванні без додавання олії, а зручне оглядове віконце дозволить контролювати процес, не відкриваючи кришку.

45 зручних і зрозумілих програм, більшість з яких автоматичні, допоможуть легко впоратися зі складними рецептами навіть тим, хто раніше ніколи не готував. Завдяки ЖК-панелі управління з функціями автоматичного приготування овочів, м'яса і риби на пару, а також заквашування корисного йогурту або випічки пирогів, на вашому столі завжди будуть смачні і корисні страви. Ручний режим дозволяє легко створювати ваші фірмові рецепти: вибирайте необхідний час і температуру приготування – мультиварка Moulinex МК812 готова до будь-яких ваших експериментів.

Економія часу

Традиційні страви української кухні, які входять до меню практично кожної сім'ї, дуже смачні, проте їх приготування забирає надто багато часу. Якщо ж у вас є Moulinex МК812, борщ, холодець, голубці і печеня можна зробити набагато швидше.

Сила 3D індукційної технології

Moulinex МК805 – 3D індукційна мультиварка. Її товста 7-шарова сферична чаша зі спеціальним антипригарним покриттям, подібним чавунному, гарантує найкращі результати. Плов, борщ, печеня будуть особливо смачними, якщо готувати їх в такій чаші. Процес приготування починається моментально, адже завдяки індукційному елементу нагрівання відбувається дуже швидко, минаючи стадії розігріву і охолодження. В результаті в готових стравах зберігається більше вітамінів і корисних речовин, ніж при готуванні на звичайній плиті.

69 програм приготування допоможуть вам урізноманітнити щоденне меню, дозволять щодня мати на столі смачну свіжу, гарячу їжу і при цьому практично звільнять вас від кухні.

Продумано до дрібниць

Обидві моделі укомплектовані наборами зручних аксесуарів: паровими корзинами, ложками для рису, для супу, мірними склянками і книгами рецептів, розробленими спеціально для кожної моделі. Доглядати за мультиварками так само легко, як і готувати в них. Всі знімні частини можна мити в посудомийній машині.

Інноваційні сферичні чаші Moulinex створюють кругову конвекцію тепла, тому готування, як в пічці, сьогодні стало можливим на кожній сучасній кухні. Покладіть продукти в мультиварку і виберіть потрібну програму. Решту вона зробить за вас. Вдома дозвольте собі просто відпочивати.

Мультиварки Moulinex: Ми готуємо. Ви живете.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас