Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати сумку за стилем життя

Як вибрати сумку за стилем життя
 

Дуже складно утриматися від покупки нової сумочки кожен сезон, але купити саме те, що потрібно, буває дуже непросто. Вам потрібно буде враховувати і свій стиль життя, і власний стиль в одязі, і, звичайно ж, фінансові можливості. Від великих містких сумок і зручних міських рюкзаків до вишуканих клатчів – ми допоможемо вам вибрати свою ідеальну сумочку!

Сатчел з ручкою зверху

Мабуть, це одна з найбільш жіночних моделей сумочок. Тим не менш, вона досить універсальна, адже носити її можна як на короткій, так і на довгій ручці. Сатчел стане прекрасним вибором для дівчат і жінок, у яких немає часу щодня збирати нову сумочку – вона однаково добре підійде для дня і ночі, для роботи і вихідних.

Клатч

Якщо протягом дня ви носите з собою лише кілька дрібних предметів (телефон, ключі, помада), ми рекомендуємо вам віддати перевагу акуратному і вишуканому клатчу. Плюс, така сумочка ніколи не буде важкою, за що ваші плечі не раз скажуть вам спасибі.

Сумка «Торба»

Якщо ви з тих дівчат, які завжди носять із собою, здавалося б, тонну речей, але не хочете, щоб інші це бачили, вам підійде так звана сумочка-торба або сумка-мішок. Плюс, це досить класична, універсальна модель, яка навряд чи колись вийде з моди.

Сумочка через плече

Якщо ви любите, щоб руки були вільними, а речі – завжди в цілості, невелика сумочка через плече ідеально вам підійде. Вона також стане дуже універсальним рішенням і прекрасно підійде як для денних справ, так і для нічних прогулянок і вечірок.

Рюкзачок

Ви напевно знаєте, наскільки актуальні зараз міські рюкзачки. Вони випускаються в самих різних кольорах і фасонах, і неймовірно зручні для повсякденної біганини. Так що ви напевно зможете вибрати міський рюкзак собі до смаку і по стилю і, впевнені, жодного разу про це не пошкодуєте!

Сумочка на коротких ручках

Це – найкращий варіант, якщо ви любите кинути в сумочку все необхідне і побігти. Крім того, в ній завжди буде більше порядку, ніж в будь-якій іншій місткій моделі. Для подорожей вона також прекрасно підійде, адже в неї поміститься і косметичка, і улюблені гаджети, і навіть легка кофта або шарфик. Але якщо ви хочете купити одну сумочку для денних і вечірніх виходів, така модель не дуже вам підійде – вона швидше для роботи і поїздок.
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас