Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Маївка з дітьми – 5 ідей бюджетного відпочинку, які запам´ятаються дітям надовго

Маївка з дітьми – 5 ідей бюджетного відпочинку, які запам´ятаються дітям надовго
 

Травневі свята – чудовий час для активного відпочинку і подорожей. Однак, навіть на 4 дні відправитися всією сім'єю кудись на відпочинок в інше місто може бути досить накладно, тому пропонуємо вам 5 захоплюючих ідей, які безсумнівно сподобаються вашим дітям і при цьому не потребуватимуть великих фінансових витрат.

Йдемо в похід

А ви колись водили своїх дітей в справжній похід до лісу, з наметами, з приготуванням їжі на багатті і вечірніми посиденьками біля вогню?! Такий відпочинок буде неймовірно корисний як з точки зору оздоровлення та відпочинку від гаджетів, так і дуже пізнавальним для будь-якої дитини. Що вам потрібно? Всього нічого – бажання, одна палатка, пара карематів і спальників і трохи консерв і круп для приготування їжі. А в лісі ви зможете познайомити дитину з природою, навчити розводити багаття, майструвати лук з гілок своїми руками, ловити рибу, якщо поблизу є водойма, і після з власного улову варити ароматну юшку, а ввечері можна посмажити хліб, сосиски або зефір на вогні або спекти ароматну картопельку в вугіллі.

Ближче до природи

Якщо відправитися в справжній похід у вас немає можливості, тоді можна відвідати зоопарк, відправитися на прогулянку до заповідника, відвідати океанаріум або страусину ферму. На місці рекомендуємо взяти екскурсію – так ви і ваш малюк зможете більше дізнатися про тварин, їхні звички та особливості. І обов'язково дайте можливість дитині погодувати їх – маса вражень і задоволення буде гарантована.

Знайомимося з рідним містом

Як добре ви знаєте своє місто і його історію? А ваша дитина? Якщо хочете, щоб ці травневі свята стали максимально пізнавальними для вашої дитини, тоді замовте екскурсію рідним містом – це буде дуже цікаво і захоплююче, гарантуємо. Найкраще замовляти піші екскурсії, тим більше що погода до цього більш ніж вдала. Такий відпочинок запам'ятається і вам, і вашому чаду.

Трохи творчості

Досить багато місць відпочинку пропонують різноманітні творчі майстер-класи для дітей, починаючи з рукоділля, і закінчуючи кулінарією. Проявити уяву, спробувати щось нове і просто створити щось – це обожнюють всі діти. Щоб знайти такі заходи, просто трохи пошукайте в інтернеті, і ви знайдете масу варіантів на будь-який смак.

Сільський відпочинок

Відпочити від міської суєти найкраще далеко від галасливих доріг і високих багатоповерхівок. Ідеальне місце – це поїхати в село до бабусі, але якщо ваші батьки також живуть в місті, то так просто зібратися і поїхати не вийде. Що ж придумати? Тут є два варіанти: перший – попроситися з'їздити в село з близькими друзями, другий – зняти будиночок за містом в невеликому селищі на 3-4 дні і насолодитися сільським відпочинком по повній. Чи варто говорити про те, скільки користі принесе такий відпочинок вашому чаду?!

Приємного відпочинку!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас