Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ляльки-пупси для дівчаток: що вибрати

Ляльки-пупси для дівчаток: що вибрати
 

Не секрет, що найкращою іграшкою на дівчинки, починаючи з самого раннього віку, є лялька-пупс. Про те, яку роль відіграє пупс в житті кожної дівчинки, написано чимало. Найголовніше завдання цієї ляльки – допомагати дитині обігравати різні сюжети, копіюючи мамину поведінку, приміряти на себе роль мами, навчитися піклуватися про когось ще окрім себе і, звичайно ж, просто дружити, адже ця лялька нерідко стає першою подругою маленької дівчинки.

Сьогодні в магазинах іграшок можна знайти буквально все, що тільки душа забажає, і навіть серед пупсів вибрати є з чого. Найбільш популярні в цій категорії сьогодні класичні пупси, на зразок тих, що були у нас в дитинстві, тільки кращої якості, ляльки Baby born і немовлята Reborn. Однак останні на полиці в звичайному магазині навряд чи зустрінеш, таку ляльку можна придбати в основному онлайн або в спеціалізованих магазинах, так як кожна з них унікальна. Далі ми докладніше розповімо про всі переваги та особливості кожного пупса, щоб вам було простіше зробити свій вибір.

Пупси

Ця іграшка стала популярною ще за часів дитинства наших бабусь і до сих пір користується величезним попитом. Сьогодні багато компаній випускають пупсів, при цьому якість ляльок може сильно відрізнятися. Найдешевші варіанти виготовлені з пластику, але є і більш дорогі моделі, виготовлені з більш якісних і приємних на дотик матеріалів. Також сильно може відрізнятися оформлення іграшки – для розвитку естетичного смаку і правильного сприйняття себе і оточуючих, для дівчинки краще трохи витратитися і купити ту ляльку, яка має гарні риси обличчя і правильні пропорції.

Baby born

Ці ляльки стали першими серед нового покоління пупсів в історії ляльок, і по сьогоднішній день зберігають лідируючі позиції, постійно пропонуючи якісні, красиві і цікаві іграшки. Немовлята Baby born відрізняються від звичайних пупсів тим, що їх можна годувати і поїти зі справжньої пляшечки, до того ж, вони вміють ходити «по-маленькому», їхні кінцівки більш рухливі, та й на дотик вони дуже приємні. Грати з такою лялькою – одне задоволення, саме тому сьогодні вони займають лідируюче місце серед ляльок-пупсів. Правда, ціна на них не така демократична, як на звичайні пупси, але й вражень від гри набагато більше.

Reborn

Немовлята Reborn з'явилися всього кілька років тому, і сьогодні є флагманом серед пупсів для дівчаток. Виконані ці ляльки з високоякісного силікону, дуже м'якого і приємного на дотик, до того ж, лялька має правильні пропорції, м'яке волосся і вії, ретельно промальовані очі, завдяки чому виглядає точнісінько, як немовля. Кожна лялька розмальовується вручну майстрами, тому іноді відрізнити немовля Reborn від живого немовляти, особливо по фото, дуже складно. Крім того, що лялька виглядає в точності, як малюк, вона і веде себе так само – її можна годувати, поїти, вона також ходить в туалет, для чого продаються спеціальні памперси, і плюс вона ще й плаче, як справжній малюк. Грати з такою лялькою – одне задоволення, на додачу, завдяки своєму естетичному вигляду, вона сприяє правильному, здоровому і гармонійному розвитку дівчинки і її якостей, як майбутньої мами.

Ляльки-пупси просто необхідні маленьким дівчаткам, і чим кращою і якіснішою буде іграшка, тим приємніше буде грати з нею малятку. Звичайно, купуючи ляльку-пупса, потрібно бути готовим, що однією лялькою ваші покупки не закінчаться, так як до того ж напевно дитина попросить коляску, в якій зможе катати свою улюбленицю, ліжечко, щоб укладати спати, і пару-трійку змінних нарядів, щоб переодягати ляльку. Але, починаючи з 2 років, і до шкільного віку ця лялька стане для неї найкращим другом, тому краще один раз витратитися на якісну іграшку, ніж через рік побачити море сліз і розчарування від того, що у пупса поламалася рука або випало волосся.

В ідеальному випадку, вирушаючи в магазин, візьміть дівчинку з собою і дайте можливість самостійно вибрати ту ляльку, з якою їй захочеться грати. В іншому випадку вибирати варто ту ляльку, яка найбільше за зовнішністю – кольором очей, шкіри і зачіскою – схожа на саму дівчинку. Так їй буде простіше прийняти і полюбити себе такою, яка вона є.

Приємних покупок і безлічі годин захоплюючих ігор зі своєю улюбленицею!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас