Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як одягатися в кожному з триместрів вагітності: перший триместр

Як одягатися в кожному з триместрів вагітності: перший триместр
 

Коли мова йде про те, як одягатися під час вагітності, комфорт і стиль тут – ключові фактори. Але те, що вам підходить на 9 тижні, може абсолютно не підійти вже на 14, а те, що відмінно сиділо на другому триместрі може просто виглядати недоречно під кінець вагітності. Тому ми пропонуємо вам поради експертів, які розповідають, як одягатися на кожному з триместрів, щоб всю вагітність виглядати і почуватися чудово.

Перший триместр

Проблема: Зробити так, щоб поки що про вагітність ніхто не дізнався (багато жінок тримають свій новий «стан» в секреті до другого триместру).

Що робити: Відразу переберіть гардероб і відмовтеся від занадто тісних облягаючих речей. Ваш найкращий вибір – струмуючі по животику і стегнах топи і сукні, які допоможуть приховати зайві сантиметри, набрані за перші місяці вагітності. М'яка в'язка, струмуючі тканини, спідниці А-силуету, сукні і топи із завищеною талією, сукні та блузи з запахом зараз ідеально вам підійдуть.

Проблема: Практично весь одяг для вагітних ще занадто вільний в області живота, але через ваші нові форми вам не підходять речі, які ви носили до вагітності.

Що робити: Поповніть гардероб парою практичних речей. Купіть пояс для вагітних, який одягається зверху на джинси, що не застібаються через зростаючий животик. Запасіться простими маєчками і носіть їх під піджаки і кофти, які більше не застібаються.

Проблема: Ви вважаєте, що виглядаєте так, ніби просто себе запустили. Поки що немає цього милого вагітного животика, а лише зайві сантиметри всюди.

Що робити: Відмовтеся від занадто щільного стрейчевого одягу. Пізніше, коли з'явиться животик, ви будете добре виглядати і в обтягуючих топах, але зараз ви дійсно виглядатимете так, ніби просто потовстішали.

Також уникайте занадто вільних безформних топів. Вони повинні акуратно струмувати і все ще мати більш-менш чітко окреслений силует. Хорошим вибором стануть туніки, які облягають груди і плечі, але приховують животик. І не забувайте про маєчки з піджаками і кардиганами – в них ви завжди будете виглядати струнко і стильно.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас