Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращий час для відпочинку за гарячими путівками

Найкращий час для відпочинку за гарячими путівками

Кількість українських туристів, що відпочивають за кордоном, зростає. Так, у 2016 році в рамках організованого туризму за межами країни побувало 225 тис. співвітчизників. Провідними напрямками стали Туреччина, Єгипет та Греція. Основною причиною, чому туристи обирають закордоння, є більш якісний сервіс. Українці полюбляють гарячі пропозиції, з ними туризм стає більш доступним. Пропонуємо вам обрати свій відпочинок за гарячими путівками на turne.travel.

Гарячий час для мандрівників!

Гарячі путівки — вигідні пропозиції, вартість яких нижча за звичайні. Це поняття сезонне. Тобто є періоди, коли путівки на бажану подорож можуть палати, а є періоди, коли місця одразу розкуповуються, і пропозицій не з’являється. Чому ж ціна на тури падає? Це відбувається, якщо попит на поїздки не виправдав очікуваного. Як правило, туроператори заздалегідь викуповують номери в готелях та організовують чартери. І якщо тури не розкуплені, а дата вильоту наближається, то туроператори знижують ціну пропозиції, щоб не втратити вкладених коштів. Або ж, як варіант, пропонують додаткові послуги, не збільшуючи вартості пропозиції. Турагентства, у свою чергу, також знижують комісію посередництва.

Як правило, гарячі тури з’являються на початку або наприкінці туристичного сезону. Деякі мандрівники відносяться до таких пропозицій скептично, але зазначимо, що зловити гарні сонячні дні та добре відпочити можна і не в розпал оксамитового сезону. Температура повітря може дещо знизитися, але це додає зручності екскурсіям. Вода в морі вистигає не так швидко, як повітря, тому купатися досить комфортно. А як запасний варіант, при більшості готелів є басейн з підігрівом. Окрім того, що сама путівка має нижчу вартість, ви зекономите і на сувенірах, тому що в цей час ціни падають і в розважальних центрах, і в сувенірних крамницях, і в ресторанах. Тому досвідчені мандрівники часто обирають гарячі пропозиції. Мінусом палаючих турів є те, що треба бути завжди готовим до поїздки. Пропозиції з’являються за 2-5 днів до вильоту. І за цей період ви повинні встигнути владнати питання з роботою, зібрати речі та відправитись в аеропорт.

Жовтневий відпочинок: що чекає на туристів

Жовтень — це пора фестивалів. Пропонуємо вам у 2017 році побувати на Октоберфесті в Німеччині. Дата проведення свята пива в Мюнхені: 16 вересня – 3 жовтня. Це масштабний захід, що супроводжується галасливими народними гуляннями. Кожний рік на фестиваль приїжджає 6 млн. туристів. Тут всіх об’єднує справжнє баварське пиво, приготоване за особливим рецептом. Окрім октоберфестського з вираженим смаком солоду, на святі можна спробувати і інші сорти пивних напоїв. А в якості закуски будуть національні німецькі страви: смажені курчата, мюнхенські сосиски, запечена на паличці риба. За два століття історії Октоберфеста формувалися традиції, без яких вже неможливо його уявити. В першу чергу це стосується вбрання: у чоловіків — шкіряні штани, а у жінок — сарафани з фартушками. План фестивалю вже теж традиційний. Офіційним відкриттям свята вважається парад хазяїв пивних наметів, кожен з яких представлений окремим візком з пивними бочками. Дійство починається в центрі міста і закінчується на лузі Терези. Весь маршрут супроводжується живою музикою. Далі, рівно о 12:00, відбувається відкриття першої бочки з пивом. Це проводить чинний обер-бургомістр, який вбиває кран в бочку із вигуком “O’zapft is!” (“Відкрито”). Момент відкриття бочки дає офіційний дозвіл на розлив пива іншим учасникам фестивалю. Невіддільним у плані свята є і костюмований парад. У першу неділю фестивалю гості та місцеві жителі надягають національне вбрання і проходять 7-кілометровий маршрут. В ході беруть участь оркестри та стрілецькі загони.

Також пивний фестиваль проводиться і в Лондоні. Дата заходу: 19.10.2017 – 20.10.2017. А в Італії – з 13.10 по 22.10 відбудеться свято шоколаду. У Франції святкуватимуть фестиваль каштану (14.10 – 15.10) та вина (21.10 – 22.10). В Англії пройде фестиваль яблук та сидру з 14.10 по 15.10. А в Понтеверда (Іспанія) спробуєте морські страви на святі морепродуктів (5.10 – 15.10).

Тож жовтень буде насиченим. Купуйте тури, хапайте гарячі путівки, і побувайте на унікальних фестивалях у будь-якому куточку світу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас