Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Де відпочити восени?

Де відпочити восени?
 

Прийнято вважати, що літо - найкраща пора для відпочинку: сонце світить, природа цвіте, а вода тепла, немов парне молоко. А що робити , якщо влітку не встигли відпочити як слід, ну або просто трохи втомилися від сірих буднів і похмурої осінньої погоди? Звичайно, найкращий варіант - влаштувати собі невеликий відпочинок.


За наявності достатньої кількості часу і фінансів можна поїхати в теплі країни і продовжити для себе літо на пару тижнів. Тим більше, що саме жовтень визначено найкращим часом для відпочинку в Єгипті, ОАЕ, Ізраїлі. У цей час погода м'якша, та й туроператори надають значні знижки та вигідні «гарячі» путівки.

Але зовсім не обов'язково їхати кудись за кордон, щоб заповнити сили. Найпростіше, напевно, просто зібрати компанію друзів і відправитися в найближчий парк. Буяння фарб і аромат пожухлого листя з легкістю відвернуть вас від повсякденної рутини.

Набридли дощі? Відмінна новина - у лісі дуже багато грибів. Так що, одягаємо гумові чоботи і непромокальний одяг, і вперед на пошуки грибів! Якщо грибник з вас не дуже хороший, тоді весь зібраний врожай краще залиште в лісі, а додому купіть магазинних грибів.

Ще одне відмінне місце - критий аквапарк. Там вже точно можна повеселитися і відірватися на всю котушку. Всі ці гірки та атракціони однозначно підбадьорять і подарують море нових вражень. Зберіть невелику компанію веселих друзів і відмінний відпочинок вам забезпечений.

А якщо за вікном мерзенна погода, і зовсім не хочеться нікуди йти, тоді можна відпочити і вдома. Тут варіантів ну просто нескінченна безліч, починаючи від перегляду хорошого фільму і читання книги, яку ви давно відкладали, до веселих настільних ігор і навіть невеликих home-party на будь-яку тематику.

А взагалі, щоб восени відчувати себе бадьоро і не втомлюватися від похмурих буднів , слухайте хорошу музику, прогулюйтеся на свіжому повітрі, вживайте більше вітамінів і не забувайте про нові враження. Не сидіть вдома, і тоді вам не знадобиться додаткова відпустка!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас