Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як оновити інтер´єр дитячої кімнати з мінімальними витратами

Як оновити інтер´єр дитячої кімнати з мінімальними витратами
 

Який би хороший ремонт в дитячій ви не зробили, рано чи пізно прийде час його оновлювати. І швидше за все, в цей час ваше чадо вже вчиться в школі або навіть готується вступати до ВНЗ. А значить, зайвих грошей у вас напевно немає, та й часу, можливо, теж. Тому далі ми поговоримо про те, як перетворити дитячу, оновити її інтер'єр і підстроїти під нові потреби дитини.

Як переоблаштувати дитячу кімнату недорого

Почніть з фарби

Найшвидший спосіб оновити інтер'єр кімнати – це перефарбувати стіни. Але враховуйте, що хоч яскраві кольори виглядають цікаво, вони стимулюють емоції, а не заспокоюють. Тому краще все ж вибирати приглушені відтінки, а яскраві кольори використовувати в якості обробки і для акцентів в інтер'єрі. А якщо ви не хочете перефарбовувати всю кімнату, виділіть одну стінку, яка стане родзинкою інтер'єру, і для неї можна купити навіть яскраву або темну фарбу (за умови, що всі інші стіни залишаться нейтральними).

Подумайте над шпалерами

Шпалери внесуть додаткове відчуття текстури та кольору в інтер'єр дитячої. Класичні квіткові принти, смужки, ультрасучасний металік – все це буде актуально і для дитячої кімнати. Головне, знову ж таки, не перевантажувати інтер'єр занадто енергійними кольорами і малюнками.

Внесіть цікавих, унікальних акцентів

Цікаві фото та картини, а також колажі з них додадуть дитячій кімнаті унікальності. На сайті арт4 ви зможете замовити їх в будь-якому дизайні. Також пошукайте цікаві полички, гачки для одягу, можливо, киньте пару крісел-мішків, якщо дозволяє простір. Користуйтеся своєю уявою і обов'язково запитайте у дитини, що подобається їй.

Облаштуйте практичне робоче місце

Незважаючи на те, що ви хочете, щоб кімната вашої дитини була крутою і стильною, ви все ж батьки, тому повинні подбати про хороше робочому місці для свого чада. Воно має бути зручним і практичним, щоб дитина могла вчитися в своє задоволення. Виберіть меблі, відповідні віку школяра та подбайте про хороше освітлення. І якщо ваші дітлахи – не дорослі підлітки, ставити комп'ютер в дитячу вкрай не рекомендується. Знайдіть для нього інше місце.

Оновіть постільну білизну

Тільки лише нова постільна білизна, оновлені пледи і покривала подарують дитячій кімнаті абсолютно новий вигляд і моментально освіжать обстановку. При цьому вам не потрібно сильно витрачатися, прикупити постіль можна в звичайних магазинах або навіть в інтернеті зі знижками.

Додайте предмет дитячих меблів

Вам не потрібно оновлювати всі меблі, але купити новий яскравий диванчик, або пару крісел-мішків, або цікавих поличок можна. Таким чином, не витративши сильно, ви створите нову обстановку в дитячій.

Як бачите, щоб оновити дитячу, сильно витрачатися не потрібно. Головне – підключіть свою фантазію і дитини до цього неймовірно цікавого процесу!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас