Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати тему для дитячого дня народження?

Як вибрати тему для дитячого дня народження?
 

Хочете відсвяткувати день народження малюка так, щоб він ніколи його не забув? Тематичні дитячі вечірки сьогодні неймовірно популярні, і не дарма. Вони варті кожної витраченої копійки і неймовірно радують дітлахів різного віку (погодьтеся, навіть дорослі в захваті від тематичних свят). Але найскладніше тут – вибрати тематику свята. Як же вгадати, щоб вечірка припала до смаку маленькому іменинникові?

Як вибрати тематику дитячої вечірки?

Варіанти тематик для дитячого дня народження дійсно нескінченні, тому це і найскладніша частина організації свята. Щоб не помилитися, скористайтеся нашими порадами.

1. Врахуйте інтереси дитини. Що по-справжньому подобається вашому чаду? Відштовхуйтеся від цього, вибираючи тематику для його іменин. Якщо дівчинці подобаються диснеївські мультики про принцес, їй напевно припаде до смаку яскрава і гламурна вечірка і розкішна сукня, в якій вона буде в центрі уваги на святі. Якщо хлопчик захоплюється трансформерами, він буде в захваті від свята з аніматорами, стилізованими під знаменитих роботів.

2. Подумайте про улюблений колір малюка. Навіть незалежно від тематики свята улюблений колір може створити диво. Хлопчику, що обожнює червоний колір, напевно сподобається піратська вечірка з червоними пов'язками, прапорами тощо. Дівчинка, якій подобається рожевий, буде в захваті від казкової вечірки в рожевих тонах, на якій вона буде принцесою в пишному рожевому платтячку. Навіть всю тематику вечірки можна закрутити навколо улюбленого кольору, оформивши відповідно до нього кенді-бар, який можна замовити на сайті http://bilka.ua/dytyachi-kendi-bary/, і підібравши відповідний декор.

3. Виберіть хороше місце. Тематика вечірки може будуватися і навколо улюбленого місця відпочинку вашого малюка. Він любить ходити в піцерію? Можливо, акварпарк – найвеселіше місце в вашому місті? Дитина обожнює атракціони? Влаштуйте такий день народження в улюбленому місці маленького іменинника, який він ніколи не забуде!

4. Замовте улюблених персонажів дитини. У кожного малюка є улюблені герої з фільмів або мультиків. А сучасні аніматори можуть перевтілитися практично в кожного з них. Не пошкодуйте грошей і замовте хоча б мінімальну програму з улюбленим персонажем крихітки, і це свято стане незабутнім і для іменинника, і для його маленьких гостей.

5. Беріть до уваги і хобі дитини. Малюк, який чимось захоплюється, буде неймовірно радий вечірці на цю тематику. Наприклад, якщо ваше чадо любить малювати, можна зробити упор на конкурси з малювання, а в пам'ять про свято зробити ватман з відбитками долоньок всіх гостей.

Пам'ятайте! Яку б тематику для дитячого свята ви не обрали, завжди робіть побільше фотографій. Саме цей день народження ви святкуєте лише раз в житті, тому зніміть найяскравіші і найважливіші його моменти.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас