Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі мейкап-тренди майбутнього 2018 року

Найкращі мейкап-тренди майбутнього 2018 року
 

Справжні модниці вже цікавляться майбутніми модними тенденціями в світі макіяжу. Наступаючий 2018 рік порадує нас різними цікавими і дійсно жіночними трендами. Серед них кожна з нас зможе вибрати те, що їй до душі, і про найкращі з них, на нашу думку, ми поговоримо сьогодні.

У моді будуть і природні пастелі, і яскраві неони, і блискітки, і металік. Ну і, звичайно ж, класика – стрілки і макіяж smoky eye. Вибирайте свій тренд і оновлюйте косметичку до прийдешнього сезону. А щоб не витратити на нову косметику цілий статок, ви можете стати Представником Avon і економити більше чверті вартості косметики. Отже, який макіяж буде в моді в 2018?

Найкращі мейкап-тренди 2018

Природність

Цей ключовий тренд, натхненний природною красою і жіночністю, не здає своїх позиції. Макіяж в стилі nude стане одним з основних трендів 2018 року. Причому актуальним буде холодний nude, прозорий тон, сріблясте мерехтіння, біла підводка на очах, бліді рожеві рум'яна і прозорий блиск для губ.

Проте, візажисти не диктують чітких правил, а заохочують на експерименти. Тільки лише настійно рекомендують зосередитися в макіяжі на чомусь одному – губах, бровах або віях, решту макіяжу все ж залишивши нейтральним і максимально природним.

Чорний олівець

Крім природного макіяжу в моді також залишаться підведені чорним олівцем очі. При цьому стрілки повинні бути товстими і впевнено промальованими. Також не менш ніж раніше актуальний макіяж smoky eyes і графічні (більш прямолінійні) стрілки на очах.

Металік

Не менш цікавий тренд майбутнього року – срібло і металік в макіяжі очей. Це можуть бути тіні, підводка, олівець або просто блискітки. Але не упустіть можливості покрасуватися на вечірці наймоднішим трендом майбутнього сезону – макіяжем smoky eyes в металевих відтінках.

! При цьому обов'язково підкресліть лінію нижніх вій накладними віями або яскравими графічними стрілками.

Блискітки і мерехтіння

Також в 2018 році будуть неймовірно актуальні різнокольорові блискітки, що наносяться на губи, повіки, вилиці і навіть брови. Звичайно ж, мова знову ж таки йде про вечірній макіяж. Якщо ж ви хочете носити блискітки днем, то обмежтеся тоненькою блискучою дугою під бровами або крапочками в куточках очей.

До речі, мерехтливі тіні стануть відмінним вибором для новорічної ночі 2018.

Яскраві неони

Неони теж в тренді! Яскрава і навіть скандальна неонова палітра буде актуальна не тільки для фарбування волосся, але і для макіяжу. Настільки яскравий макіяж в сірі холодні дні буде виглядати просто неперевершено.

Брови

З упевненістю можна сказати одне – в 2018 році в моді будуть широкі брови. А тут вже цей тренд ділиться на два напрямки – акуратні тоненькі брівки, як у принцеси, або густі хлоп'ячі, спеціально грубуваті.

А як вам, чи до смаку тренди майбутнього сезону?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас