Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як навчитися їздити на гіроскутері: ази для новачків

Як навчитися їздити на гіроскутері: ази для новачків
 

Ця порівняно нова іграшка – гіроскутер – підкорила серця багатьох сучасних людей, причому самого різного віку. Катання на гіроскутерах (гіробордах, ховербордах) – це не просто цікаво і захоплююче, адже вони позиціонуються як особистий транспорт, безпечний для навколишнього середовища. Тому про покупку новинки замислюється все більше людей.

Звичайно ж, яким би простим не здавався цей гаджет, користуватися ним без досвіду не так вже й легко. Якщо у вас до цього не було досвіду їзди на гіроборді або сігвеї, швидше навчитися стояти і кататися на гіроскутері вам допоможуть наші поради. З ними ви зможете почати їздити на ховерборді всього за один день.

Порада 1: Одягніть шолом і захист!

Якщо ви вперше намагаєтеся встояти на гіроскутері, без шолома і захисної екіпіровки вам не обійтися. Це буде не менш захоплююче, але і не менш складно, ніж освоїти велосипед, тому ймовірність падінь досить велика.

Порада 2: Намагайтеся ставити ноги якомога ближче до коліс

Розпакуйте гіроскутер, зарядіть його повністю, вимкніть з розетки і поставте перед собою. Тепер поставте ліву стопу на відповідне місце на гіроборді - акуратно, але з тиском, інакше гаджет буде трястися. Ваша стопа повинна знаходитися якомога ближче до колеса, інакше управляти ховербордом буде дуже складно. Тепер поставте другу стопу – так, як ви наступаєте при підйомі по сходах: впевнено наступайте всією поверхнею стопи і не мніться.

Порада 3: Як правильно рухатися на гіроборді

Щоб почати рухатися на гіроскутері, просто нахиліться в ту сторону, куди ви хочете рухатися. Але не нахиляйтеся занадто сильно, інакше ви можете впасти – робіть це плавно і акуратно.

Порада 4: Як повертати на ховерборді

Щоб повернути на гіроборді, просто поверніть ногою, протилежною тому напрямку, куди хочете повернути. Наприклад, якщо ви хочете повернути вліво, то злегка поверніть праву стопу.

Порада 5: Практикуйтеся, практикуйтеся, практикуйтеся!

Як тільки ви зможете стояти і рухатися на гіроборді, спробуйте зробити на ньому пару кіл по дому або навколо нього. Так ви зможете до нього звикнути. Освоївши кола і повороти в одну сторону, виконайте те ж саме в зворотному напрямку.

Порада 6: Як злізти з гіроборда

Щоб злізти з гіроскутера, робіть протилежне тому, що ви робили, коли на нього ставали. Для початку зупиніть ховерборд, потім перенесіть масу тіла на домінуючу ногу, а другою зійдіть з дошки, потім зніміть з неї і першу ногу. Не намагайтеся зістрибнути з гіроборда, так як ви можете таким чином і його пошкодити, і травмуватися самі.

Врахуйте, що вставати на гіроскутер і злазити з нього – це найскладніше. Тому не переживайте і просто практикуйтеся.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас