Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Пісна випічка

Пісна випічка

Пряники

1 стакан води, 0,5 склянки рослинного масла, 3 столові ложки какао, кориця, гвоздика, коріандр потроху, 1 склянка цукру, 2 столові ложки меду, 1 чайна ложка соди, борошно. Воду, цукор, мед нагріти на плиті до повного розчинення цукру й меду.

Остудити до 40 - 50 градусів. Ввести соду: треба сказати, на таку кількість тіста соди береться досить багато, але коли ви вводите її в гарячу рідину, вона частково загаситься. Додати какао, прянощі, соду, масло, добре перемішати. Потім додати борошна до густоти сметани. Випікати у формі, змащеній маргарином і посипаній борошном. Готовність перевіряти сірником або дерев´яною паличкою. Остудити. Розрізати навпіл і змазати усередині джемом або варенням. Зверху полити глазур´ю: 100 г цукрової пудри, 2 ст. л какао, 3 ст. л гарячої води, 2 ст.л. розм´якшеного маргарину.

Кокосове печиво

100г рослинного маргарину, 200г борошна, 100г цукру, 50г натертого кокосового горіха (підійде кокосова стружка), 2 ст. л. води з розведеним в ній сухим пісним молоком. Вмішати в борошно маргарин. Додати цукор (краще подрібнений в цукрову пудру), кокосовий горіх і молоко, вимішувати, поки не стане однорідним. Посипати борошном і розкачати тісто в пласт, нарізати прямокутниками і покласти на деко, змащене маслом. Випікати 15 хвилин у не дуже гарячій духовці. Остудити.

Вівсяне печиво

Борошно 250 г, цукор 200 г, вівсяні пластівці ("Геркулес") 250 г, сода 1 / 2 чайної ложки, лимонна кислота, мед, маргарин 250 г, вода, можна додати горіхи. Цукор і невелику кількість води (менше півусклянки) нагріваємо до розчинення цукру. Вівсяні пластівці подрібнюємо на комбайні, перемішуємо з борошном, а потім розтираємо з маргарином. Сироп, соду, лимонну кислоту (подрібнені горіхи) змішати з борошняною крихтою. З готового тіста формуємо невеличке печиво і поміщаємо в нагріту духовку хвилин на 30-40.

Вітамінна суміш

300 гр чорносливу
300 гр кураги
300 гр чорного родзинок
300 гр волоських горіхів
Все дрібно порубати, додати 100 гр квіткового пилку і меду стільки, щоб він все зв´язав, але щоб у загальній масі його було не багато.Їсти вранці, бажано натщесерце, по 1 ст. л.

За матеріалами dom.sibmama.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас