Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Купуємо меблі онлайн: вибираємо інтернет-магазин

Купуємо меблі онлайн: вибираємо інтернет-магазин
 

У наш час, здається, онлайн можна купити буквально все. І меблі – зовсім не виняток. Проте такі серйозні покупки ми звикли робити в місцевих магазинах міста, хоч їхній асортимент набагато більш обмежений. Не варто заганяти себе в такі рамки, в інтернет-магазинах ви зможете купити хороші меблі – як готові, так і на замовлення – якщо скористаєтеся нашими порадами.

Вибираємо меблевий інтернет-магазин

Інтернет – найбільша відкрита торгова площадка. Але тут покупець часто може почувати себе незахищеним. Щоб уникнути ризиків, звертайтеся в перевірені інтернет-магазини з хорошою репутацією. Вибираючи онлайн-майданчик для покупки меблів, приділіть час вивченню сайту і відгуків як про магазин, так і про продукцію, яку він пропонує. А якщо конкретніше...

Почитайте сторінку «Про компанію»

Почніть своє дослідження з ознайомлення з інформацією про компанію. Чим більше інформації ви побачите (включаючи і вік компанії, і відгуки), тим більш надійною її можна вважати. Також на сайті інтернет-магазину обов'язково повинні бути контакти, і не тільки електронна пошта або форма зв'язку, а як мінімум ще й реальні номери телефонів та адреса оффлайн-представництва.

Порада від експертів: Багато інтернет-магазинів не мають оффлайн-майданчиків, а продають меблі прямо зі складів. За рахунок цього їм вдається підтримувати дуже вигідний рівень цін. Якщо звичайного магазину у компанії немає, просто вивчіть про неї відгуки в Мережі перш, ніж робити замовлення.

Пошукайте відгуки

Причому не варто обмежуватися лише відгуками на сайті інтернет-магазину. В Мережі є безліч незалежних ресурсів, що дозволяють користувачам постити об'єктивну інформацію про товари або послуги того чи іншого магазину. Почитайте, як інші покупці відгукуються про обрану вами компанію, і зробіть відповідні висновки.

Ознайомтеся з політикою повернення

На сайті компанії обов'язково повинні бути описані умови повернення товару на випадок, якщо він не підійде (або не відповідатиме заявленим характеристикам). Якщо інтернет-магазин не гарантує, що ви зможете повернути покупку, або повідомляє про те, що повернення або обмін будуть для вас платними, не варто тут купувати. Також ознайомтеся з умовами гарантії.

Дізнайтеся про вартість доставки

Більшість магазинів самі публікують інформацію про вартість доставки. Ви не повинні здогадуватися про те, чи буде доставка безкоштовною, і куди вам доставлять товар – до відділення служби доставки, до під'їзду, до дверей або, можливо, вам ще й зберуть замовлені меблі. Хоча б мінімальні відомості про вартість доставки повинні бути опубліковані на одній зі сторінок інтернет-магазину, а далі консультанти повинні надати вам вичерпну інформацію про вартість послуг доставки і збірки меблів.

Знайдіть магазин, який підходить вам за стилем

Є майданчики, які торгують меблями від різних виробників, а є – більш вузькоспеціалізовані. Якраз у останніх відстежується свій стиль продукції. І якщо ви знайдете той магазин, стиль якого вам підходить, ви навряд чи прогадаєте з вибором.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас