Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Купуємо одяг до школи: найважливіші поради батькам (частина 1)

Купуємо одяг до школи: найважливіші поради батькам (частина 1)
 

Шопінг до нового навчального року – це завжди непросто, особливо, якщо мова йде про одяг для школяра. Адже ці речі повинні бути і практичними, і подобатися дитині настільки, щоб в них вона відчувала себе впевнено. Щоб хоч трохи полегшити процес передшкільного шопінгу, скористайтеся нашими порадами!

Звичайно ж, якщо у вашій школі є форма, це значно полегшить ситуацію. А якщо шкільна форма у вашому навчальному закладі не передбачена, то покупки до школи напевно викличуть купу суперечок, адже у чада вже напевно є свої смаки і вподобання, які не завжди будуть сходитися з вашими поглядами на те, яким повинен бути його гардероб. Ми постараємося допомогти вам продумати практичний і стильний гардероб для учня і зробити його таким, який буде подобатися маленькому моднику або модниці, і влаштує вас.

Що буде потрібно школяреві?

Навіть якщо у вашій школі немає форми, в ній напевно є свій дрес-код. Залежно від школи він може різнитися, але в середньому школяреві будуть потрібні наступні речі...

Сорочки/блузи

Жоден шкільний гардероб не буде без них повноцінним, адже сорочки і блузочки – його основа. Їх дитина буде носити і в теплу погоду, і в сезон холодів під светри і кофти, а також під шкільну форму, незалежно від пори року.

Футболки

Ранньою осінню і пізньою весною буде досить тепло. У такі погожі гроші замість сорочок і блуз в школу можна буде одягти футболочку. Але зверніть увагу, що це обов'язково повинні бути футболки з рукавами (а не майки і топи-безрукавки), які закривають плечі дитини. Уникайте надто відкритих вирізів спереду або ззаду, а також яскравих і дуже неформальних забарвлень. Відмінно для школи підійдуть теніски в нейтральних відтінках. Віддайте перевагу футболкам і теніскам в темних тонах, так як вони – набагато практичніші.

Світшоти

Незважаючи на те, що на сезон холодів ми звикли купувати школярам класичні светри і кофти, модні і сучасні світшоти також стануть дуже вдалим вибором і напевно набагато сильніше сподобаються юним модникам. Флісові, трикотажні і з начосом – всі вони будуть дуже зручними і стануть незамінним предметом гардеробу школяра (у чому ви скоро самі переконаєтеся). Але, знову ж таки, робіть вибір на користь нейтральних відтінків і не дуже помітних малюнків.

Брюки/спідниці

Звичайно ж, для школи не підійдуть як занадто обтягуючі, так і занадто безформні джинси, а також короткі спідниці. Вибираючи штани та спідниці для школи, зробіть упор на класику, урізноманітнити яку можна буде за допомогою верху і аксесуарів. Шкільні спідниці та брюки повинні бути зручними, добре сидіти по фігурі, але не обтягувати. Також можна купити школяреві і джинси, але краще чорні або дуже темні сині (і без жодних дірок, вишивок, стразів і декоративних клепок).

Взуття

Як і шкільний одяг, взуття вашого учня має бути практичним. Категорично не підійде для школи взуття на підборах, модні сліпони і мокасини, а також відкриті сандалі і босоніжки. Детальніше почитати про вибір взуття для школяра ви зможете в цій нашій статті.

Верхній одяг

Звичайно ж, вашому школяреві буде необхідний зручний і практичний верхній одяг на сезон холодів. Тут ви можете не обмежувати себе в кольорах і фасонах, головне, щоб дитині було тепло, сухо і комфортно в даному одязі. Хорошим вибором для школяра стане верхній одяг зі світловідбиваючими елементами, які зроблять його видимим на дорозі, а також капюшоном, який подарує додатковий захист в негоду.

Аксесуари

Крім базового гардеробу подбайте і про якісні, стильну і практичну аксесуари для школяра. Серед них обов'язково повинні бути: тепла і демісезонна шапочки, пара хороших рукавичок і затишний шарф (а краще – декілька, щоб чадо могло створювати різні образи, а не ходити в одному і тому ж кожен день).

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас