Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Яка коляска потрібна вашій дитині?

Яка коляска потрібна вашій дитині?

Незабаром після того, як ваш малюк народиться, вам захочеться вийти на прогулянку. І тут, звичайно ж, не обійтися без хорошої і зручної дитячої коляски. Яку ж вибрати? Якщо ви стали батьками вперше, то напевно губитеся у всій різноманітності, пропонованій сучасними магазинами. Ми розповімо про те, які у вас є варіанти, щоб ви змогли вибрати найкращий для свого малюка!

Універсальні коляски 2в1 і 3в1

Ці коляски не даремно називаються універсальними, адже вони здатні задовольнити всі потреби батьків і малюка під час прогулянок і поїздок. Автокрісло, люлька, повнорозмірна коляска – все це ви отримаєте, купуючи модель-трансформер. Тому вам навіть не доведеться будити малюка, якщо він заснув в машині – просто дістаньте автокрісло з машини і прикріпіть до шасі коляски, не турбуючи малюка, що спить в ньому. Загалом, така коляска – абсолютний маст-хев кожних батьків, і повинна купуватися в першу чергу. На сайті магазину https://libambino.com/ ви неодмінно зможете вибрати свою багатофункціональну коляску.

Окремо шасі і необхідні блоки

Якщо у вас, наприклад, немає машини, а відповідно, і потреби в автокріслі, або в інших блоках коляски, ви можете купити і тільки те, що вам необхідно. Сучасні виробники пропонують таку опцію, як покупка шасі, а до нього – окремих блоків і аксесуарів, які вам необхідні. Головне, щоб все це були продукти одного бренду, які будуть на 100% сумісні один з одним.

Прогулянкові коляски

Прогулянкові коляски неймовірно зручні, і з тих пір, як малюк навчиться впевнено сидіти, така коляска також стане для вас маст-хевом. Вона легка, маневрена і добре проходить по самим різним поверхням. Прогулянкові моделі легко і швидко складаються і важать значно менше повнорозмірних колясок, через що їх набагато простіше брати з собою в поїздки. Та й для активних прогулянок і навіть пробіжок вони підходять ідеально. Єдине, що в них дитина буде сидіти, а значить, вони не підходять для самих маленьких.

Коляска для двійні

Якщо у вас двійня, то вибору у вас особливо немає – не купувати ж дві коляски. Але серед колясок для двійні також є різні опції: моделі, в яких дитячі крісла розташовуються одне за одним або ж бік-о-пліч. Що вибрати – вирішувати вам, виходячи з того, по якій місцевості ви частіше будете їздити. Наприклад, для вузьких проходів і супермаркетів краще підходять коляски «паровозики», тоді як на широкій дорозі зручніше возити модель «пліч-о-пліч».

На що дивитися в першу чергу, купуючи коляску?

Яку б коляску ви не вибрали, переконайтеся, що вона:

- Складається швидко і легко однією рукою. Так, спочатку вам може бути складно, але ви дуже скоро навчитеся!

- Легко керована і маневрена.

- Пройде в більшість дверей і поміститься в багажник вашої машини.

- Має невелику вагу, адже тягарів вам і так буде більш ніж достатньо.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас