Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Щасливі новорічні кольори: у чому зустрічати прийдешній 2019 рік Свині?

Щасливі новорічні кольори: у чому зустрічати прийдешній 2019 рік Свині?
 

Кольори – не тільки найважливіша частина модних тенденцій, вони також здатні створити правильний настрій або емоцію. А ще дехто вірить в те, що кольори можуть приносити вдачу. Вони можуть залучити її або, навпаки, «відлякати». Особливо сильно в це ми віримо напередодні Нового Року. Тому сьогодні ми поговоримо про те, в чому зустрічати Новий Рік 2019, а також розповімо, якими кольорами варто оточити себе в прийдешньому році Жовтої Земляний Свині.

Спочатку – про найвдаліші новорічні кольори

Синій. Тим, хто шукає відчуття миру і гармонії, варто прикрасити інтер'єр блакитними свічками. Синій – колір щастя, незалежно від того, який відтінок ви обираєте. У деяких країнах Європи вірять, що блакитний колір захищає немовлят від застуди. Якщо ви хочете відчути гармонію, мир і спокій, або якщо просто оптимістично налаштовані на прийдешній рік, одягніть щось синє.

Бордовий. Цей колір символізує успіх і процвітання. Якщо ви будете в ньому зустрічати Новий рік, він обіцяє принести удачу і поліпшити ваше фінансове становище.

Фуксія. Цей колір стане хорошим вибором для тих, хто шукає емоційної стабільності, гармонії всередині і в спілкуванні з оточуючими.

Зелений. Зелений колір принесе удачу тим, хто переживає про здоров'я. Він сприяє зціленню і зростанню.

Помаранчевий. Цей колір символізує життєву енергію, мотивацію і щастя, а також мудрість. Тому багато хто вибирає його для новорічної ночі.

Рожевий. Якщо вам потрібно трохи удачі в особистому житті, одягніть рожевий в новорічну ніч. Вважається, що він сприяє близькості, прихильності, любові.

Бузковий. Це королівський колір, в прямому сенсі цього слова, адже раніше його носили багато представників знаті. Вважається, що бузковий колір приносить удачу в сферах життя, що стосуються пристрасті, мудрості і творчості. Також він підійде тим, хто хоче досягти успіху в кар'єрі.

Червоний. Цей колір також стане хорошим вибором для тих, хто шукає кохання. Крім того, він принесе успіх тим, хто хоче просунутися по роботі або хоче зміцнити свій вплив.

Білий. У деяких країнах, як наприклад Бразилія, люди вірять в те, що біле вбрання допоможе залучити удачу і світ в наступаючому році. Також білий підійде тим, хто шукає нових початків і можливостей.

Жовтий. Допоможе вирішити фінансові проблеми, підняти бойовий дух, а також подарує чистий розум і гарний настрій.

Щасливі кольори для наступаючого 2019 року Свині

Якщо ж ви хочете одягнутися саме в ті кольори, які згідно з китайським гороскопом принесуть удачу в рік Жовтої Земляної Свині, вибирайте з червоних, помаранчевих, рожевих і жовтих.

Червоний

Цей колір символізує елемент Вогню і зміцнює Землю. Перед людьми, які носять червоний колір, зазвичай важко встояти. Тому, вибравши червоний для свого новорічного вбрання, ви напевно привернете удачу в любові. З червоних відтінків вибирайте яскраві оранжеваті, які будуть випромінювати енергію і пристрасть. А якщо ви прагнете до більш елегантного образу, віддайте перевагу бордовому.

Помаранчевий

Помаранчевий колір дуже близький до червоного і також буде дуже вдалим вибором для новорічної ночі 2019. Він також символізує елемент Вогню і зміцнює Землю – головний елемент майбутнього року. Для свого образу ви можете вибирати найрізноманітніші відтінки оранжевого, включаючи і персиковий, і мандариновий, і абрикосовий.

Рожевий

Так як свинки рожеві, цей колір стане особливо вдалим для зустрічі нового року 2019. Одягніть темний рожевий, якщо хочете виділятися з натовпу, або ж виберіть образ в світлому рожевому, якщо хочете виглядати ніжно і романтично.

Жовтий

Цей колір символізує елемент Металу, а він, у свою чергу, насичує Землю. Жовтий принесе вам удачу в наступаючому році, але тільки якщо ви оберете правильний його відтінок. Зробіть вибір на користь яскравого жовтого або насиченого гірчичного. Тим більше, ці відтінки якраз зараз в моді!

Інші способи оточити себе удачею в 2019 році

Залучити удачу в прийдешньому році можна не тільки за допомогою новорічного вбрання. Ви також можете оточити себе щасливими кольорами року Жовтої Земляний Свині в інтер'єрі – вдома і на роботі. Наприклад, вдалою ідеєю стане кошик з фруктами, серед яких будуть апельсини, мандарини і гранати. До речі, круглі форми також сприятимуть залученню вдачі.

Також, щоб привернути удачу, ви можете з'їсти в новорічну ніч 12 виноградин, а якщо виберете червоний виноград, буде ще краще!

Думаєте, на новорічному столі не повинно бути свинини, так як 2019 – рік Свині? А ось і ні, насправді якраз в цей Новий Рік страви зі свинини також вважаються щасливими. Свинки символізують рух вперед, так як самі риють землю п'ятачком. А їхнє жирненьке м'ясо асоціюється з достатком – ще одна причина пригоститися стравами зі свинини в новорічну ніч. А ідеальним доповненням до свинячого м'яска, згідно з китайським гороскопом, стане чорна квасоля.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас