Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Три цікаві книжки для дитячого новорічного подарунку

Три цікаві книжки для дитячого новорічного подарунку

Зовсім скоро новорічні свята, а це означає що саме час обирати подарунки! А що може бути кращим подарунком ніж книжка? До Вашої уваги пропонуємо огляд цікавих книг для дітей, які точно подарують радість як дорослим так і малечі.

Довкола світу з Фуагре. Атлас для найменших

Довкола світу з Фуагре. Атлас для найменших
«Атлас для найменших» — перше Занурення в Захопливий світ географії. Разом зі славетним детективом Фуагре та його улюбленицею Жозефіною юні мандрівники Здійснять навколосвітню подорож.

Малюки побувають на всіх континентах і дізнаються, які тварини там мешкають. А також відвідають багато країн і познайомляться з культурою народів, що їх населяють.

Приємної подорожі!

Моя перша велика книжка ЧОМУ від National Geographic

Моя перша велика книжка ЧОМУ від National Geographic
Чому? Саме це запитання батьки повсякчас чують від своїх дітей. Перша велика книжка для маленьких «чомучок» від National Geographic допоможе батькам не обмежуватися відповіддю ТОМУ ЩО, а надати дитині зрозумілі і, головне, цікаві відповіді. Понад 300 яскравих кольорових малюнків нададуть можливість малечі побачити світ, який вона уявляє, задовольнити свою допитливість і розважитись. Запитання, подані після кожного розділу, сприяють закріпленню матеріалу, а поради батькам допоможуть надати дитині ще більше інформації. До того ж інтерактивні завдання дозволять дітям перевірити власні знання!

Розумна Такса. Пальчикові ігри

Розумна Такса. Пальчикові ігри
Потоваришуймо з маленькою розумницею таксою — і нумо разом зростати, розумнішати, розвиватися й пізнавати неймовірно цікавий світ! А щоб маленькі пальчики стали слухняними та спритними, ми… ? Вправляємося з олівцем, фарбами, ножицями? Працюємо з різними матеріалами? Шнуруємо кросівки ? Пришиваємо ґудзики? Малюємо пальчиками? Складаємо оригамі? Робимо аплікації?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас