Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Який макіяж вибрати для новорічної ночі 2019?

Який макіяж вибрати для новорічної ночі 2019?
 

Чарівна новорічна ніч вже зовсім не за горами, що означає очікування дива, виконання заповітних бажань і зміни на краще. І хоч цей чарівний момент повторюється щорічно, кожного разу ми чекаємо на нього з нетерпінням, а відповідно, і готуємося до нього з особливим трепетом.

Святкове вбрання, туфлі, декор – про все це ви напевно вже подумали. А як на рахунок святкового новорічного макіяжу? Від макіяжу буде залежати ваш настрій в святкову ніч, тому продумати його варто заздалегідь. А ми підкажемо, який краще образ вибрати для новорічної ночі 2019.

Трендовий новорічний макіяж 2019

Вибираючи вбрання і макіяж на Новий Рік, ми хочемо не тільки чудово виглядати, але і задобрити тварину-символ прийдешнього року. Як усі ми знаємо, 2019 рік йтиме під заступництвом Жовтої Земляної Свині. Цей «персонаж» Китайського Гороскопу знаменитий своєю ощадливістю, розсудливістю, відмінним смаком і відчуттям стилю. Але також Свинка аж ніяк не нудна і не проти повеселитися.

Щоб задобрити господиню наступаючого року, ви повинні віддати перевагу вишуканому модному макіяжу. При цьому макіяж повинен бути не просто красивим, але й гармонійно вписуватися в вечірній образ, бути невід'ємною його частиною.

Стилісти і астрологи рекомендують святкувати цей Новий Рік, одягнувшися в золоті відтінки. Сукня з паєтками – ідеальний варіант. А ось макіяж повинен ідеально підходити до обраного наряду. Відмінним вибором стане:

- сяючий (мерехтливий) макіяж;

- металік (золотий, срібний, бронзовий);

- макіяж в бежевих і коричневих тонах;

- модні персикові тіні також чудово підійдуть.

Звичайно ж, це не означає, що ви повинні вибирати тільки з перерахованих вище варіантів. Вам також потрібно врахувати свій кольоротип, стиль новорічного образу, вибрати, що підкреслити макіяжем (очі або губи), і врахувати поточні модні тренди.

А їх всього два:

1. Ніжний макіяж nude (якомога більш природний);

2. Контрастний вечірній макіяж (smokey eyes, графічні стрілки, соковиті губи).

Також зараз в тренді матова шкіра, ідеальний рівномірний тон, довгі вії, злегка підкручені і підкреслені тушшю, окремі великі блискітки або камінчики. А ось до анти-трендів можна віднести яскравий глітер, кольорову туш і стрілки, кислотні неонові відтінки і накладні вії.

Правила новорічного макіяжу

Не починайте робити макіяж на непідготовленій шкірі. Очистіть її ніжним скрабом, нанесіть зволожуючий крем або сироватку, потім нанесіть тон. Вибирайте легкі напівпрозорі текстури, щоб не створити ефект маски.

Скористайтеся рідким хайлайтером: підкресліть вилиці, середину підборіддя, верхні повіки, лінію під бровами і вертикально стінку носа. Але не перестарайтеся, ваша шкіра при цьому повинна виглядати максимально природно.

Новорічний макіяж повинен бути стійким, щоб вам не довелося постійно витрачати час на те, щоб навести стрілки, підтерти посипану туш або заново нанести з'їдену помаду. Тому для новорічного макіяжу користуйтеся лише перевіреними продуктами і не експериментуйте напередодні свята.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас