Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Зимовий відпочинок – час для родини і нових вражень!

Зимовий відпочинок – час для родини і нових вражень!
 

Зимовий відпочинок – це гарна ідея для зміни обстановки та атмосфери. А ще до того ж зимові свята і канікули, які так хочеться провести разом з родиною. В такому випадку неодмінно треба куди-небудь поїхати всією родиною!

Обираємо місце відпочинку

Обрати місце відпочинку завжди складно. Тут думки сім’ї розділяються. Частина прагне на море: сонце і пісок, тепло і пальми. Словом, туди, де літо. Але влітку вже там були! І тому інакша частина родини вимагає чисто зимового відпочинку. Дітям хочеться пухкого снігу, зліпити сніговика, покататися на санчатах і лижах. Всього того, що в межах міста не сильно-то і дозволиш собі. А батьки прагнуть задовільнити бажання дітей, але своє бажання відпочити разом з родиною ніхто не відміняв. В Україні ми маємо унікальну можливість зимового відпочинку в горах. Вони нададуть вам всі можливості, щоби здійснити бажання усієї родини!

Обираємо місце проживання

Нарешті ви вже визначилися з місцем відпочинку. Але постає стандартне питання про те, де і як жити. Що може бути ще зручнішим, ніж зняти котеджі в Карпатах для відпочинку?! До речі, це найкращий варіант у декількох випадках. Для сімейного відпочинку зняти затишний будинок в горах з надзвичайним краєвидом і усіма зручностями – ідеальне рішення.

Звісно, ви можете зняти і номер в готелі з дитячим меню або можливістю готувати. Проте лише у «власному» будиночку сім’я буде постійно разом. І проживання ніби-то усамітнене, ніхто не заважає і не потурбує. Дітлахи можуть дозволити собі навіть найвеселіші і найгаласніші розваги.

Та й для дружнього відпочинку це сприятливий варіант. Ваша компанія не потурбує примхливих сусідів. Вам ніхто не заважатиме проханнями поводитися тихіше. І ви нікого не збудите, смажачи м'ясо на мангалі пізно ввечері. А до того ж сучасні котеджі дуже зручні, затишні і комфортні, мають все необхідне сучасній людині.

Обираємо розваги

Зима передбачає велику різноманітність розваг як на відкритому повітрі, так і в приміщенні. Тільки перелічити назви всіх зимових розваг – це вже дещо.

Для відпочинку з маленькими дітьми гірсько-лижні курорти пропонують заняття в лижній школі, де професійні інструктори навчать азам катання навіть найменших лижників. Катання на санчатах – улюблена розвага не тільки дітей, але і дорослих. Тим паче, що на Західній Україні полюбляють кататися не на маленьких санчатах, а на величезних санях, куди можна поміститися всією родиною. Катання на сноутюбах набуває популярності на зимових курортах. Воно є більш безпечним, завдяки м’яким надувним саням та спеціальній трасі зі своєрідними бортами.

Відпочинок з підлітками та дорослими ще більш різноманітний і не менш веселий. Це і снігоходи, і катання на ковзанах, і катання на лижах та сноубордах, а для прихильників екстремального відпочинку – сноубайки. Не варто забувати про можливості екскурсій по місцевості, а також виїзних. Відвідування ярмарків із сувенірами, смаколиками і особливою атмосферою заряджають позитивними враженнями та спогадами надовго. Також різні купання в чанах, спа і сауни не залишать байдужими найвибагливіших туристів.

Обов’язково пам’ятайте про техніку безпеки на відпочинку. І насолоджуйтесь снігом, сонцем і сімейними веселощами. Приємної подорожі!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас